Kia akcijska ponuda

18. октобар, 2021. #

 

Novi Rio

Novi Rio nudi mnogo prostora i praktičnosti, a sa druge strane lak je za manevrisanje u zagušenim gradskim sredinama. Iskoristite akciju u KIA salonima i novi Rio sa bogatom opremom možete kupiti po ceni:

već od 12.399 EUR

Potpuno novi Stonic

Za njim se svi okreću. On postavlja trendove. On pomera granice. Novi Kia Stonic čini dane lepšim, a život ispunjava vedrim bojama! Bogato opremljen gradski trendseter sada je još povoljniji!

već od 14.349 EUR

Novi Ceed

Kompaktan i atraktivan Ceed nudi mnogo više od dovoljno prostora za porodicu, posao i slobodno vreme. Krase ga moderni i sofisticirani detalji, samouverenost i dinamičnost u vožnji, a zahvaljujući upečatljivom dizajnu nove generacije uvek ćete privlačiti poglede.

već od 15.999 EUR

Potpuno novi XCeed

Novi Kia XCeed je elegantan i ekstravagantan krosover za sve Vas koji tražite uzbudljivu vožnju i volite da istražujete granice mogućeg. Sa svojim inovativnim dizajnom i agilnošću XCeed je stvoren da pomera granice, traži nove pustolovine i pretvara vožnju u čisti užitak.

već od 18.199 EUR

Novi Proceed

Vozilo koje je tako odvažno da pomera načela izuzetnog dizajna i redefiniše sportski stil. Njegov odvažan karoserijski oblik donosi puno prostora za svako putovanje koje isplanirate. Iskoristite akciju u Kia salonima i novi Proceed sa bogatom opremom možete kupiti po ceni:

već od 27.299 EUR

Novi Sportage

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbednost, pouzdanost i dizajn.

Novi Sportage za 2021. godinu uz neodoljivu cenu donosi i bogatu opremu:

Izvanredna sigurnosna oprema (LKA, HBA, DAW, HAC, DBC, ESS),

klima uređaj,

8“ multimedija (Android Auto & Apple CarPlay),

Bluetooth sa glasovnim prepoznavanjem,

kamera za vožnju unazad sa prikazom na 8“ ekranu,

elektro paket

već od 19.999 EUR

Više na sajtu Kia.rs

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije