Vesnić testirao svog „audija“ na stazi „Navak“ kod Beograda

1. април, 2021. #

Nije prvoaprilska šala. Naš istaknuti šampion i internacionalac, Milovan Mikica Vesnić, danas je prvi put isprobao svog „audija RS 3 LMS“. Probna vožnja je obavljena na jednom jedinom mogućem mestu u Srbiji, a to je već dobro poznata staza Nacionalne vozačke akademije – NAVAK.

„Da je sve normalno, moj test bio se održao na nekoj od poznatih trkačkih staza u okruženje, ali, danas smo samo proverili da li na mom novom automobilu sve funkcioniše. Reč je kao što se zna o šampionskom „audiju“ kojim je Mehdi Bonani minule godine osvojio prvenstvo TCR Evropa. Sve je bilo dobro, ja sam već imao iskustvo sa „audijem“, medjutim pravi test će biti tek u Madjarskoj, na stazi Hungaroring, gde će se u subotu 17. aprila održati prva i druga trka serije TCR EVROPA ISTOK 2021. Koliko sam obavešten u trci će biti puno dobrih automobila, nekoliko novih „kupri“, „audija“, „hondi“ i „golfova“….očekujem učešće od 15 do 20 takmičara“.

Tako je danas govorio Milovan Mikica Vesnić, zvanični vicešampion serije TCR EVROPA ISTOK 202o. Vesnić nema informacija o planovima svog kolege i šampiona pomenute serije, Dušana Duce Borkovića, koji se još nije oglasio po pitanju svog sportskog programa za ovu godinu. Popularni Duca, naš izuzetno uspešan as, za sada samo objavljuje fotose iz svog grada, gde je zauzet nekim drugim obavezama….a njegovi navijači željno očekuju vesti od „Najbržeg Pančevca“.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije