Goodyear i prestižni satovi

27. август, 2020. #

Goodyear preko licencirane saradnje ulazi u svet 

prestižnih satova 

Goodyear nakon uspešnog povratka u međunarodnu trkačku arenu i ulaska u e-sport sada prodire i u svet luksuznih satova. Naime, prilikom nedavnog sklapanja saradnje sa ekipom Algarve Pro Racing potpisali su i ugovor o licenci s kompanijom B.R.M. Chronographes. U okviru novonastalog partnerstva francuski proizvođač prestižnih satova napravio je ekskluzivnu kolekciju u ograničenoj seriji koja odražava pobednički karakter kompanije Goodyear i njenu bezgraničnu predanost moto-sportu. 

Beograd, 27. avgust 2020. – Ekskluzivna kolekcija prestižnih satova predstavlja zanimljivu prekretnicu u bogatoj Goodyear-ovoj trkačkoj istoriji, isprepletanoj brojnim uspesima. Upravo ovi uspesi odigrali su glavnu ulogu u oblikovanju satova budući da je njihov dizajn inspirisala verzija Goodyear-ovih trkačkih vozila oslikanih u retro stilu. Ovakvo oslikavanje krasiće ujedno i trkačka vozila ekipe Algarve Pro Racing na trkama evropske serije Le Mans u sezoni 2020.

Satove inače karakteriše izuzetno otporno kućište od nerđajućeg čelika, koje je stilski dopunjeno kaišem s dvostrukim belim šavom. Goodyear-ov logotip je elegantno postavljen na beli brojčanik sa crnim kazaljkama, a krasi i krunicu koja svojim oblikom oponaša Goodyear pneumatik. Dodatni element koji je inspirisan svetom moto-sporta jeste staklena poleđina kroz koju možemo da posmatramo rad mehanizma, a celokupni izgled upotpunjuje i hronograf sa crnim tahimetrom i belim kazaljkama.

Ekskluzivna kolekcija u ograničenom izdanju, koju pored dve varijante ručnih satova dopunjuje i stoni sat, od septembra nadalje biće na raspolaganju na odabranim prodajnim mestima kao i na internetu.

PR.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije