Auto trke na Ušću, 2019, nedelja 1. septembar… u 11.30

30. август, 2019. #

  Svečano otvaranje kružne trke „Nagrada Beograda Ušće 2019 – Memorijal Mirko Butulija“, koju organizuju Auto-moto savez Srbije (AMSS), Sportski auto i karting savez Srbije (SAKSS), Sportski auto-moto savez Beograda (SAMS), uz podršku Grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta (MOS), Sportskog saveza Srbije (SSS) i AMS Osiguranja (AMSO).

Od ove godine, kao memorijalnu manifestaciju u čast tragično stradalog predsednika Auto – moto saveza Srbije, trku organizuju AMSS, Sportski auto i karting savez Srbije (SAKSS), Sportski auto-moto savez Beograda (SAMS), Ministarstvo omladine i sporta, Sportski savez Srbije (SSS), AMS Osiguranje (AMSO), uz pokroviteljstvo Grada Beograda.

Prisutnima i javnosti će se na stazi „Ušće“, prilikom svečanog otvaranja obratiti ministar odbrane Aleksandar Vulin, predsednik Auto-moto saveza Srbije Dejan Stojić i direktor policije Vladimir Rebić.

Trku će otvoriti ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Legendarna trka koja će se voziti na beogradskom Ušću tokom predstojećeg vikenda, boduje se za Centralnoevropsku zonu, kao i za Šampionat BiH, zajedno sa Šampionatom i Kupom Srbije.

Pozivamo vas da zajedno sa nama prisustvujete ovom takmičenju i svečanom otvaranju na Ušću i pomognete da promovišemo jedan od najatraktivnijih sportova i legendarnu auto – stazu na ušću Save i Dunava. Želimo da na ovom takmičenju svake godine okupljamo sve više posetilaca iz cele Srbije, koji će uvek biti u prilici da u Beogradu, uz brojna iznenađenja prisustvuju pravom i retkom automobilskom dvodnevnom spektaklu!

( foto : BOŠKO MARKOVIĆ u „fići“, na Ušću – šampion klase 1981. )

Galerija slika

Članci iz iste kategorije