Testiran Nissan GT-R NISMO za 2020.

15. јул, 2019. #

 

Nissan potvrđuje: NISMO i GT-R, recept za performanse koje ostavljaju bez daha

BERLIN – Nissan je nedavno pozvao predstavnike medija na trkačku stazu EuroSpeedway Lausitz u Nemačkoj i obližnje puteve sa jednim ciljem: predstavljanje preciznog inženjeringa novog Nissan GT-R NISMO za 2020. u regiji koja to najbolje može pokazati.

Širom sveta može se pronaći mnoštvo neverovatnih lokacija za vožnju, ali će samo u Nemačkoj vozač moći da doživi kombinaciju brzih puteva i staza koje mogu na najbolji način prikazati „apsolutne trkačke performanse” modela GT-R NISMO.

Nissan GT-R NISMO za 2020. kombinacija je dve najvažnije Nissanove odlike : GT-R – predstavlja 50 godina istorije, nasleđa, uspeha  u trkama i obožavatelje širom sveta – i NISMO, NISsan MOtorsports International Co., Nissanov interni sektor za razvoj modela visokih performansi čiji su cilj ekstremne performanse, koje postižu usavršavanjem i najsitnijih detalja. U skladu s onim što predstavlja NISMO, model GT-R NISMO za 2020. ekstremnija je verzija modela GT-R stvorena za vožnju na trkačkoj stazi, sazrela zahvaljujući rigoroznom usavršavanju koje joj je dalo okretnije i bolje performanse za vožnju putevima.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije