Moto-Bike Moped endurance Cup – Markez je stigao u Jagodinu…

19. мај, 2019. #

Da, nije greška, OGNJEN STANOJEVIĆ – „MARKEZ“ je stigao u Jagodinu. Dok je njegov kolega, zvanični prvak sveta i petostruki šampion u klasi MOTO GP, 26. godišnji MARK MARKEZ, danas vozio i trijumfovao u LE MANU, u Francuskoj, na moto stazi u našoj JAGODINI, održan je novi susret u seriji MOTO BIKE MOPED ENDURANCE CUP.

Ovom prilikom se vozilo po danu, pa je ta okolnost bila dobra za publiku, za navijače, prijatelje i rodbinu majstora motociklističkog sporta. Bilo je kao i uvek dinamično, uzbudljivo, a na uručivanju pehara i svečarski, euforično.

Na PODIJUMU se uz ne mali aplauz našla i ekipa pod nazivom JAHAČI MAGLE iz ZEMUNA,, u kojoj je prosto iznenadio a možda i oduševio 14. godišnji učenik  ( naselje PLAVI HORIZONTI ), OGNJEN STANOJEVIĆ, koji se tek pre dvadesetak dana, prvi put u životu, priključio hrabrim asovima sićušnih zujalica –  MOPEDA. U ekipi JAHAČI MAGLE našli su se i UROŠ KOSTADINOVIĆ i MARKO PAPAJIĆ…

OGNJEN ili OGI, kako ga zovu drugari, pored škole se bavi i fudbalom a posle neobično smelih vožnji na ADA HUJI u BEOGRADU i u JAGODINI…neki su komentarisali da VOZI KAO ČUVENI MARKEZ !

Bilo kako bilo, kako je davno govorio doktor radio novinarstva, čuveni RADIVOJE RAĆA MARKOVIĆ, mi smo se za dodatne informacije obratili OGNJENOVOM ocu, a to je zapravo nekadašnji TROSTRUKI ŠAMPION JUGOSLAVIJE U MOTOCIKLIZMU – poznati RADOVAN STANOJEVIĆ- GEDŽA.

„Ne mogu da verujem da je to moje dete, pa on je tek nedavno seo na motocikl. Vozio je, moram reći, baš srčano, neki put i drsko, takmičio se i sa mnogo starijima u toj diviziji, a što me je posebno zapanjilo jeste njegova odlučnost u rešavanju nekih finansijskih obaveza prema tom MOTO KUPU…zamislite samo, pre nekoliko dana je zaredjao kod naših komšija, rekao im da se priprema za trke i da ako imaju daju koji dinar, a on će da nosi njihovu  reklamu….neverovatno…i uspeo je u tome….dali su mu novac i kazali da pobedi a da reklame ne mora da nosi“

RADOVAJN STANOJEVIĆ – GEDŽA je ponosni otac tri sjajna momka, STEFANA, RADETA I OGNJENA. Srednji sin RADE je već iskusni motociklista, takodje učesnik pomenutog MOTO KUPA i odličan učenik SAOBRAĆAJNE ŠKOLE u ZEMUNU.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije