Sjajna sajamska ponuda SsangYong vozila na 54. Međunarodnom sajmu automobila.

22. март, 2019. #

 

 

Na 54. Međunarodnom sajmu automobile, Adriatic Auto uvoznik i distributer vozila marke SsangYong, drugu godinu za redom predstavlja vozila ove Korejske marke.

Adriatic Auto izlaže na štandu u Hali 4 Beogradskog sajma četiri aktuelna modela za srpsko tržište iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Rexton, Musso, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme, sa posebnim sajamskim pogodnostima.

SsangYong je jedan od najkvalitetnijih Korejskih brendova, specijalizovan za SUV modele.

Rexton, jedan od najprodavanijih SsangYong modela, stekao  je dobru reputaciju i na tržištu Srbije.

Sa ekspanzijom SsangYong brenda na tržišta van Koreje. Iz meseca u mesec, otvaraju se nova tržišta. Vezano za to, u Australiji je za 2018, Rexton proglašen za Automobil godine. Ono što karakteriše Rexton je legura čelika visoke gustine i visoke zatezne čvrstoće čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije modela Rexton. Time je obezbeđena superiorna čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana bezbednost prostora u kabini.

Rexton pokreće dizel motor zapremine 2.2 l, karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje. Obično se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na 4 točka.

Musso odlikuje čvrst i robustan izgled vozila koje ima upotrebu i u svakodnevnom poslu kao i za specijalne namene, budući da može da vuče teret do 3.000kg.

Izloženi su i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme. Tivoli se na sajmu predstavlja kupcima sa specijalnom sajamskom cenom, koja je niža za 1.000 eur.

Kupci se na štandu mogu obratiti prodavcima zastupnika SsangYong mreže za Srbiju: Ehom Auto Beograd, D Komerc Sombor, KPM Automobili Zrenjanin i Svetozarevo promet Jagodina.

Do kraja godine SsangYong planira da predstavi još dva nova tržištu Srbije, modela Musso Grand i potpuno novi Korando.

Press materijal dostupan na linku:

 

Adriatic Auto

Adriatic Auto, u vlasništvu je Taavura grupe, koja sa više kompanija u Srbiji zatupa brendove Hyundai, Ford, Mazda, Volvo, Infinity. Adriatic Auto zvanični je uvoznik i distributer brenda SsangYong za tržište Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Albanije.

SsangYong

Istorija kompanije SsangYong Motor je istorija pomeranja granica i izazova kojima se svakodnevno povećavaju mogućnosti. Kao vrhunski proizvođač u korejskoj automobilskoj industriji, specijalizovan za SUV modele, SsangYong je prepoznatljiv zbog svojih naprednih stilova i izvanrednih performansi od osnivanja 1954. godine, kao i naprednih tehnoloških rešenja.Kompanija je ušla u doba vozila s pogonom na sva četiri točka osamdesetih godina, samostalno razvijajući modele Musso i Korando. Nakon 2000. godine, SsangYong se utemeljio kao lider u segmentu SUV-a izgradnjom cele linije SUV-a, uključujući Rexton, Korando, Actyon Sports, Tivoli i XLV. SsangYong Motor učestvuje u napretku eko-prihvatljive dizelske tehnologije razvijanjem naprednog common rail motora svetske klase. Kompanija ulaže svoje napore u jačanju globalne konkurentnosti proizvodnjom ekološki prihvatljivih e-XDi220 motora koji su u skladu s EURO6 standardom, i razvija električne automobile. SsangYong Motor širi svoju prisutnost na svetskom tržištu. Kompanija izvozi svoje SUV-ove kroz oko 1.500 globalnih mreža u 126 zemalja, i aktivno širi svoju globalnu prisutnost uspostavljanjem distribucije na većini svetskih tržišta, otvaranjem regionalnih centara na strateškim evropskim lokacijama. Da bi osigurala održivi rast, kompanija SsangYong Motor neće se samo fokusirati na postojeća i zrela tržišta već i tržišta u razvoju poput Srednje Amerike, Istočne Europe, Indije i Kine, obuhvatajući najveća svetska tržišta automobila. Zahtevajući samo najbolje, SsangYong Motor povećava napore na razvoju novog dizajna i tehnologija koje mogu postići visok nivo voznih performansi stvarajući istinski identitet brenda. Plasiranjem snažnog asortimana, SsangYong će ojačati svoju poziciju kao kompaktni proizvođač specijalizovan za SUV vozila.

Više informacija na sajtu kompanije:

www.ssangyong.co.rs   www.smotor.com

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije