Ford Media dan na stazi NAVAK – Primamljivi sportski „fokus ST-line“ od 182 KS

1. новембар, 2018. #

Predstavnici GRAND MOTORSA, na čelu sa VUKOM MALOVIĆEM, na stazi NACIONALNE VOZAČKE AKADEMIJE – već dobro poznatom NAVAKU ( koji je nastao zahvaljujući nezaboravnom MIRKU ALVIROVIĆU) predstavili su potpuno novog FORD FOKUSA kao i FORD FIESTU.

U već poznatoj organizaciji zaposlenih na NAVAKU, na stazu dugačkoj 2950 metara i sa 14 krivina, dvadesetak predstavnika medija iz Srbije a i nekoliko gostiju iz Sarajeva, imali su mogućnost da probaju nekoliko novih modela koji će po svemu sudeći privući baš veliku pažnju ljubitelja automobila.

O svim karakteristikama novih „fordova“ možete se upoznati putem zvaničnog internet portala GRAND MOTORS a skoro svima ( ..pa i poznatom reli šampionu VLADI PETROVIĆU, koji je danas bio na NAVAKU ) najviše se dopao sjajni FORD FOKUS ST – line, od samo 1500 kubika, ali sa 182 KS. ST – line je snabdeven 6. stepenim menjačem , ubrzava do 100 km/h za 8.3 sekunde i maksimalna brzina mu je 220 na sat iako se sa tim sportskim modelom može uživati i na brzinama koje zakon nalaže.
Ono čime se distributeri FORDA mogu dičiti jesu bezbednosne vrline POTPUNO NOVOG FORDA FOKUSA, izvanredne kočnice, odlična preglednost, čvrsta i na ekstremne udare otporna karoserija sa odličnom zaštitom putnika, „HEDAP DISPLEJ“ ispred vozača koji pruža potrebne podatke bez sktretanja pogleda, zatim sistem koji prepoznaje udarne rupe i MNOGO PROSTRANIJA KABINA i u prednjem i u zadnjem delu. Menjač NOVOG FOKUSA sa 6 brzina takodje deluje impresivno ( probali smo i varijantu sa automatskim menjačem, model VIGNALES ) takodje i odlično vešanje, odgovarajuća mala visina automobila i nioskoprofilni pneumatici od 17 coli, na dobrom i vijugavom putu pružaju osobama za volanom pravo uživanje. NOVOG FOKUSA valja što pre probati i uveriti se u sve navedeno.

NOVI FOKUS ST , sa benzinskim motorom ( a nudi se i sa dizel agregatom ) ima cenu od 19.900 evra do 21.990 evra, u zavisnosti od paketa opreme. Sve potrebne informacije mogu se dobiti u predstavništvu GRAND MOTORSA, u Beogradu , Milutina Milankovića 21 , tel. 20.90.610

Galerija slika

Članci iz iste kategorije