Restoran „Radnički“ (ul. Tošin bunar 190 ) – Sjajan kutak za prave gurmane

9. октобар, 2018. #

Ovih dana je u BEOGRADU, otvoren novi restoran. Pokraj fudbalskog terena RADNIČKI, u ulici Tošin bunar 190 ( preko puita Studenstkog grada u Novom Beogradu)  nikao je istoimeni objekat zavidne površine, restoran sa velikom salom i još većom pokrivenom baštom. Restoran RADNIČKI poseduje i veliki čuvani parking a prvi utisci o svemu su izvanredni.

Novosagradjeni restoran je sačinjen na moderan način od temelja do krova, gradjevinsko i arhitektonsko umeće je odmah prepoznatljivo a restoran RADNIČKI pre svega odlikuje veliki i pravi rad dvadesetak angažovanih. Na čelu tog tima je već iskusni beogradski znalac ugostiteljstva koji je mnogo naučio radeći u raznim beogradskim lokalima. To je ALEKSANDAR SAŠA MILINKOVIĆ koji je u partnerski posao ušao sa svojim kumom BOJANOM JOKIĆEM, iz Peći, i svojim starim prijateljem , kuvarom ZORANOM SAVKOVIĆEM, proverenim majstorom kulinarstva. Uz dobro odabranu ekipu konobara i pomoćnog osoblja restoran RADNIČKI je već od prvog dana zaigrao na prvu loptu i gostiju je sve više.

SAŠA MILINKOVIĆ je prezadovoljan, nije očekivao baš tako uspešan start i svima obećava da će iz meseca u mesec biti sve bolje i bolje. Prvi gosti su oduševljeni, kažu da je hrana na najvišem nivou, cene su u najmanju ruku pristojne a o usluzi konobara iskazuju laskave kritike. Ako kojim slučajem posetite RADNIČKI bićete  više nego iznenadjeni. Beograd je dobio još nešto čime se može ponositi.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije