Pavle Komnenović šampion auto sporta ..preživeo težak infarkt !

16. новембар, 2017. #

Poznati beogradski automobilski as i višestruki šampion kružnih i brdskih trka i relija, 66. godišnji PAVLE KOMNENOVIĆ, ovih dana je izvojevao još jednu pobedu – preživeo je težak INFARKT, u nedelju dok se pripremao da gleda TV prenos motociklističkih trka u Valensiji. Hitna pomoć je stigla na vreme a naš ugledni as je vrlo brzo prihvaćen u bolnici na Bežanijskoj kosi…..Sada je dobro, pregurao je dva teška i opasna dana pa ga uz lekove očekuje mirovanje i oporavak.

Veliki broj prijatelja i poznatih se javljao minulih dana i interesovao za čoveka koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri na najlepši način, kulturno i kao svaki beogradski šmeker predstavljao automobilski sport JUGOSLAVIJE i SRBIJE. Intervenisao je za našeg PAJU i poznati beogradski urolog, nekadašnji šampion države u auto sportu, dr. ALEKSANDAR SAŠA MILOŠEVIĆ. Upravo nam se javio i obavestio da je za PAJU najgore prošlo, da sledi oporavak i dodao u stilu majstora volana: “ SRCE MU NEMA VIŠE 100 KONJA, VEĆ 80 I MORA DA MIRUJE I DA UŽIVA U ŽIVOTU“.

PAVLU KOMNENOVIĆU, velikom šampionu i našem dragom i starom prijatelju želimo od srca sve najbolje, da prezdravi, ojača i da zaista UŽIVA U ŽIVOTU.. do 100 godina a posle ćemo da vidimo…

Galerija slika

Članci iz iste kategorije