TCR 2017 – Salzburgring – Borković i Vesnić protiv cele elite

6. јун, 2017. #

U nedelju, 11. juna 2017. ljubitelji automobilskog sporta u Srbiji imaće priliku da navijaju za dva srpska šampiona, dvojicu zaista izvanrednih majstora volana. Na poznatoj stazi SALZBURGRING, u Austriji, u novoj rundi INTERNACIONALNE TCR SERIJE, 32. godišnji DUŠAN BORKOVIĆ i 41. godišnji MILOVAN VESNIĆ, naći će se medju najboljim vozačima turističkih vozila TCR ranga.

Konkurencija će biti izvanredna i zaista se ne zna ko je medju 23. vozača najuspešniji, najtalentovaniji. Švajcarac KOMINI, Italijani KOLČAGO i MORBIDELI, Francuzi VERNE i VALENTE, Španac ORIOLA, Slovak HOMOLA, Madjar TAŠI, Britanci HAF i NEŠ, Gruzijac KADŽAJA, svi oni su tako dobri da se mogu naći na podijumu i boriti za pobedu
(pogledajte spisak prijavljenih).

DUŠAN BORKOVIĆ je već drugu godinu za redom u TCR seriji. Pokazao je vrhunski kvalitet i trenutno zauzima visoko šesto mesto u generalnom plasmanu. MILOVAN VESNIĆ debituje u svom novom „audiju“. Reč je o zaista veštom i hrabrom vozaču, tehnički vrlo obrazovanom i vozaču koji ima već uigran tim. Naši asovi dobro poznaju stazu SALZBURGRINGA. Nadamo se da će u samim trkama na neki način saradjivati i čuvati se konkurenata.

Želimo im puno sreće na kvalifikacijama u subotu a najviše na dve nedeljne trke. Na SALZBURGRINGU se u subotu održavaju dva treninga ( 10.00 i 12.oo ). Već u 15 časova  u subotu,slede kvalifikacije a u nedelju su trke, prva u 13.05 a druga u 14.35. RTS je obezbedio prenos !

Galerija slika

Članci iz iste kategorije