Prosportauto – Servis poznatog reli šampiona Vlade Petrovića

22. мај, 2017. #

Ljubitelji automobilskog sporta vrlo dobro znaju ko je VLADAN VLADA PETROVIĆ. One koji baš ne prate svet brzine podsetićemo da je reč o sportisti koji je još 2001. godine osvojio  treće mesto u reli šampionatu države. Vozio je tada odlično sredjenog „juga“ i propisno namučio konkurenciju. VLADA je u svet relija ušao dobro pripremljen a naučio je zlatno pravilo, da kvalitetan trening i valjano pručavanje staze donosi maksimalne rezultate. Mnogo je naučio još 1999. godine kao suvozač poznatog reli asa BORUTA TOMIĆA a prva TITULA ŠAMPIONA pripala mu je 2002. godine sa „pežoom 106“, uz asistenciju vernog suvozača SRDJANA KONDIĆA. Potom slede novi automobili i nove titule. Oprobao se VLADA za volanom „sitroen ksare“, „micubišija evo VI“ i „subaru imprece N“. Vozio je i u inostranstvu i stekao značajno iskustvo na mnogim relijima. Za njega se može reći da je jedan od retkih koji je umeo da osvaja titule bez velikih oštećenja vozila a teške havarije su ga potpuno zaobilazile. U momentu kada je shvatio da je bez jakog sponzora auto sport samo HOBI, napustio je takmičenja i posvetio se porodičnom biznisu.

VIŠESTRUKI RELI ŠAMPION VLADA PETROVIĆ već dugo godina vodi svoj PROSPORTAUTO SERVIS, u Beogradu, u ulici Vojvode stepe 299. Servis se nalazi pored poznatog AP SPORTA, prodavnice auto delova porodice PETROVIĆ.

Po kvalitetu centriranja trapa, vulkanizerskim uslugama, savetima za pneumatike i sportske felne PROSPORTAUTO SERVIS je medju najboljima u Beogradu. Kod PROSPORTAUTO SERVISA možete obezbediti i odgovarajuće auto delove za sva vozila, motorno ulje, potrošni materijal, kozmetiku itd. Uz sve to bićete u prilici da čujete i po neku priču o reliju i saznate nešto o svetu brzine u Srbiji. Radno vreme SERVISA je od 8 – 17 časova, subotom do 15 a broj telefona je 011 2463. 465.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije