Vrele Gume u restoranu „Pasent“

8. април, 2017. #

Za medijski brend VRELE GUME znaju svi vrapci Novog Sada a i cele Bačke i Banata. Pa dobro znaju i oni malo južnije …..tačnije i preciznije…ZNAJU BAŠ SVI, jer su VRELE GUME i televizijska emisija i internet sajt već poodavno BROJ JEDAN u našim medijima.

Već smo pisali da je za to sasvim odgovoran jedan zanimljiv dasa, jedan pravi prečanski magup koji baš dobro zna i voli svoj posao – gospodin MIODRAG PIROŠKI, zvani PIRA.

Sa PIROM smo se danas sastali u Sremskim Karlovcima. Razmenili smo utiske o nekim „reno“ novitetima, kao što je recimo sjajni i novi „reno senik“, dizelaš od 160 KS i sa točkovima od 20 coli. Od Beograda do Novog Sada i nazad dokazao je da ume da troši i ispod 5 litara na 1oo kilometara, ako niste nervozni i ako imate strpljenja za finu penzionersku vožnju. Pa čak i ako se srdite na nekog ili nešto ili ako vam se dogode „pundravci“ pa nalegnete na gas „reno senik“ će vam opet dokazati da je i brzi ali i ekonomičan.

Gospodin PIRA nam je zakazao sastanak u trenutno NAJBOLJEM restoranu u okolini NOVOG SADA, u objektu pod nazivom PASENT, tojest u SREMSKIM KARLOVCIMA. A pošto PIRA ima stila bili smo sigurni da je to tačno, pogotovo kada smo ušli u PASENT, osetili atmosferu i upoznali mladog i simpatičnog gazdu MARKA SAVKOVA, koji očito poznaje cake za ugostiteljstvo i ima šmeka za kafanu, izvinite, za dobar restoran. Ako kojim slučajem kreneti u taj kraj, u SREMSKE KARLOVCE, obavezno posetite zaista odličan kutak pod nazivom PASENT.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije