Integracija SAT Media Group i Vrele Gume Media

1. април, 2017. #

 

Dugo se najavljivalo, od danas je i realnost.

Dve vodeće medijske kuće u domaćoj automobilskoj branši kreću putem integracije u cilju stvaranja najmoćnijeg specijalizovanog multimedijalnog sistema u južnoj Evropi.

„SAT Media Group“ i „Vrele Gume -Media Sistem“, do kraja godine će se integrisati u zajedničku medijsku holding kompaniju.

„Shvatili da umesto što konkurišemo jedni drugima, mnogo je bolje da imamo jedinstveni nastup u cilju stvaranja moćne i nepristrasne medijske kompanije „, konstatovao je prvi čovek „Vrelih Guma“ Miodrag Piroški.

„U podeli rada u novoj kompaniji, svako će da radi ono u čemu je najbolji“, izjavljuje bard srpskog auto novinarstva Mirko Alvirović. On dodaje „Ovom integracijom dva velika medija, stvara se novi moćan medijski sistem spreman da promoviše novitete automobilske industrije po svim poznatim medijskim i društvenim kanalima ali i sposoban da se odupre pritiscima i cenzuri“.

Osim razvoja digital segmenta i promocije projekata u oblasti digitalnih igara i zabave, u pripremi je poseban sajt i pilot epizoda nove emisije „SAN“ (Sport Automobili Nautika). U njoj će se gledaocima ponuditi dobro poznate auto-moto teme obogaćene zabavno-dokumentarno-igranom produkcijom i naravno nautikom iz prve ruke.

Više o strateškom partnerstvu između „SAT-a“ i „Vrelih Guma“ biće saopšteno javnosti tokom press konferencije na „SAT-ovom“ štandu na Međunarodnom Salonu Automobila u Begradu.
Start konferencije zakazan je u 13. časova 1. aprila.
[01.4.2017 00:07]

Galerija slika

Članci iz iste kategorije