Novi Renault Megan grandtour – Nešto zaista dobro !

7. март, 2017. #

Ovih dana smo proveli baš puno vremena za volanom NOVOG MEGANA GRANDTOUR, još jednog iz serije novijih modela sve popularnijeg i veoma uglednog RENOA.

Prvi utisci o ovom automobilu su više nego pozitivni, šta više, možemo sve najlepše da kažemo o NOVOM MEGANU GRANDTOUR koji se kupcima nudi kao i obično, sa benzinskim i dizel motorima, različite snage.

Vozili smo MEGANA GRANDTOUR od 1.6 litra, sa dizel agregatom jačine 130 KS. RENO u Srbiji inače nudi MEGANA GRANDTOUR sa početnom cenom od 13.990 evra, za benzinca i za 16.490 evra za dizelaša.

Naš crveni lepotan nam je najpre istakao svoju skladnu liniju koja je bukvalno kod svih naišla na laskave ocene. Turbo motor sa 130 KS ima veoma dobar obrtni moment a ono što je  karakteristično za GRANDTOUR je njegova vrlo prihvatljiva i mala potrošnja. Ako ga vozite lagano i sa uživanjem, a MEGAN GRANDTOUR to upravo i očekuje, nagradiće vas na ravnom i kvalitetnom putu sa potrošnjom od samo 4.5 litra na 100 km. Naravno mnogo zavisi od vozača i shvatanja učestvovanja u saobraćaju. Sve što je preterano nije dobro pa tako ni brza vožnja u ovom modelu. Ali, valja napomenuti da GRANDTOUR itekako zna da ubrza, da vas podrži prilikom preticanja i pokaže da je reč o vrlo kvalitetnom i bezbednom vozilu. Njegova maksimalna brzina je oko 190 km/h, ali to je nepotrebno, i opasno čak i na najboljim autoputevima.

NOVI RENAULT MEGAN GRANDTOUR je snabdeven dobrim disk kočnicama na svim točkovima, udoban je i za vozača i za saputnike i raspolaže vrlo dobrim prostorom za prtljag.

Sve, pa i najmanje detalje o paketima opreme, o tehničkim karakteristikama, agregatima, snazi, dimenzijama i tome slično možete dobiti putem interneta a takodje i da saznate kako i gde možete probati NOVOG MEGANA, u slučaju da ste zainteresovani za kupovinu. Valja napomemenuti da RENO ima i najveći i veoma ozbiljan servis u SRBIJI a to je već dobro poznati HIT AUTO, na Starom sajmištu u Beogradu. Preporuka kupcima je da se nakon kupovine valja obezbediti  sa PUNIM KASKO OSIGURANJEM i u prvom servisu ugraditi elektronsku zaštitu na motoru. Uskoro u Beogradu počinje SALON AUTOMOBILA, pa tako u na štandu RENOA, u najvećoj hali, možete pogledati sve što vam nudi francuski proizvodjač.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije