Moto GP vesti

13. март, 2017. #

 

Lorenco: Napredujemo, zadovoljan sam

Većina ljubitelja Moto GP-ja i dalje se navikava na Horhea Lorenca u crveno-belom i na Dukati sa brojem 99.

Španski vozač kaže da je zadovoljan poslednjim danom testiranja u Kataru i set-apom svog motora.

„Da, zadovoljan sam jer se osećam dobro na tom motoru, može da bude veoma brz, a mislim da mu još nisam pronašao granicu. Ali, najvažnija stvar je trka koja će uskoro biti ovde i ne zavaravamo se, još puno posla je pred nama da bismo bili potpuno spremni, pogotovo na konstantnosti“, rekao je Lorenco.

Na pitanje da li vidi sebe kao eventualnog pobednika trke, Lorenco je imao jednostavan odgovor:

„Sve je moguće“.

Izvor: Sportklub.rs

Rosi: Zabrinut sam, ali Vinjalesova brzina obećava

Poslednji testovi pred početak Moto GP sezone završeni su u Kataru u nedelju, a blistao je Maverik Vinjales. Sa druge strane, njegov kolega iz Jamahe, legendani Valentino Rosi je imao težak treći dan i imao je 11. vreme na poslednjem testu.

„Trećeg dana je bilo značajno teže nego drugog. Počeli smo sa istim motorom i imali smo plan, ali na žalost nisam imao isti osećaj a ni istu brzinu. Mislim da su se i uslovi na stazi promenili tako da nisam uspeo da napravim neki napredak u odnosu na prva dva dana“, rekao je Rosi.

„Mislim da nismo spremni a nismo ni potpuno sigurni kako da ovaj motor dovedemo do njegovog maksimuma. Malo sam zabrinut pred početak sezone jer su testovi bili veoma teški. Sada moramo zajedno da radimo i da budemo bolji pred prvu trku“, objasnio je Doktor.

„Ipak, izgleda da motor ima potencijala jer je Vinjales veoma, veoma brz. Mislim da su on i njegov tim brže došli do najboljeg rešenja“, zaključio je Rosi.

Izvor: Sportklub.rs +Auto.blog.rs

Galerija slika

Članci iz iste kategorije