HIT Auto – Najbolji auto servis Srbije !

19. децембар, 2016. #

To već mnogi znaju, ali, kada je nešto najbolje i najkvalitetnije onda se o tome mora stalno govoriti, ka i o CHAMPIONS LEAGUE !!!
HIT AUTO je do ovog decembra prodao više od 1200 vozila !!!! RENO, NISAN i DACIA a u servisu pokraj Save, na adresi Staro Sajmište 29 telefon 011 2018 086  BEOGRAD, obavljene su razne intervencije čak na   11.762 vozila !!!!

HIT AUTO je jedan od 13 dilera u SRBIJI, uglednog brenda RENAULT a po rezultatima je ekstremno, ubedljivo i neverovatno bolji od ostalih RENAULT servisa i prodavaca.

Za uspehe u životu, bez obzira da li je reč o porodici, biznisu, kulturi, nauci ili sportu, ILI O DRŽAVI, najvažniji je dobar tim, veliki rad i profesionalno ponašanje, a na čelu tima DOBAR VODJA !

Na čelu HIT AUTA su dva čoveka zadužena za KRITIKE  i POHVALE. To su jedan Francuz, ERIK GRASER i jedan Srbin, ZORAN DRAGOJ. Ako ste pomislili da je ovo reklamni tekst, odmah da kažemo nije… HIT AUTO povremeno dobija kritike, medjutim POHVALE su neuporedivo veće i češće a o rezultatima nabolje govore BROJKE !!

HIT AUTO je posebno zanimljiv poklonicima brzine i sporta. Generalni direktor HIT AUTA. ZORAN DRAGOJ, je nekadašnji vozač, kartinga, uspešan učesnik auto trka na Ušću, motociklista u kategoriji „Moto klasik“ i mladji brat veterana i šampiona motociklizma DRAGANA DRAGOJA. Francuz ERIK GRASER je direktor HIT AUTA, već dugo je u Beogradu, supruga mu je Srpkinja a njegov rodjeni brat i otac su članovi jednog baš velikog tima na DAKAR RELIJU…

Minulog vikenda  smo imali priliku da probamo jedan veoma zanimljiv automobil. Reč je o vozilu NISAN JUKE, vozilu koje je već dugo godina pravi HIT medju mladima.

NISAN JUKE se diči originalnim dizajnom i budite sigurni da je što se toga tiče pobrao pregršt pohvala. To je pre svega automobil, ili ako hoćete „kros over“, za mlade. Ima i onih kojima se JUKE ne svidja, ali, to su mahom stariji ljudi staromodnih pogleda i naviknuti na klasične karoserije.

Kada je kvalitet u pitanju, tu se takodje JUKE može isprsiti. Cena ovog modernog četvorotočkaša nije NAJBOLJAA, ali, ima puno drugih sličnog kvaluteta sa većom cenom.

JUKE se može nabaviti u osnovnoj verziji za  14.085 evra, dok najskuplja varijanta sa najbogatijom opremom i znatno jačim motorom košta 27.980 evra. Model JUKE NIZMO sa 218 KS i turbo motorom je 30.329 evra !

Mi smo imali priliku da provozamo NISAN JUKE 1.6 turbo benzinac sa 115 KS, automobil koji ima prednju  vuču, diskove na svim točkovima, alu felne, menjač sa 6 brzina i zimske pneumatike HANKOOK 205 /60/16. Taj JUKE ima navigaciju, kameru na zadnjem delu, klimu, er begove, sjajnu preglednost i baš velike retrovizore. Vozi se veoma lako, položaj vozača je uzdignut, masa mu je 1200 kg. Prtljažnik mu je manji u porednjenju na druge slične modele a zamerka mu je nešto manji prostor na zadnjim sedištima. Na našem putu do NOVOG SADA, na regionalnom putu, minimalna potrošnja je bila 6.8 litara na 100 km. uz umereno ubrzavanje i maksimum brzine od 120 k/h. U gradu se ta potrošnja penje na 8 i 8.5 litara na 100/km. Cena modela kojeg smo probali je 16.930 evra. Pogodnosti ima a sve informacije možete dobiti od mladog, ljubaznog i obrazovanog službenika NIKOLE u novootvorenom salonu NISAN, na Starom Sajmištu 29.

Beograd, 19.12.2016 Djordje Djenić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Članci iz iste kategorije