Spektakl tenisa poznatih kod Novaka

3. октобар, 2016. #

 

Sjajan tenis na 15.Porše teniskom turniru poznatih ličnosti Srbije

Humanost, prijateljstvo, fer-plej i vrhunske sportske vrednosti obeležili su 15. izdanje Porše teniskog turnira poznatih i 10. Atlas mini tenis opena za decu do 10 godina. I ovo izdanje biće upamćeno po zabavim, dramatičnim mečevima i velikom odzivu učesnika i poklonika tenisa u  teniskom ambijentu teniskog centra Novak!

Inspirisani učesnici, čiji mečevi su često odlučeni po nijansama,  pružili su veliku podršku realizaciji humanitarnog fonda – i ovoga puta posvećenog Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa – Plavi krug. Grad Beograd je i ove godine podržao programske akcije Turnira, dok je dubl parove visokih predstavnika gradske uprave predvodio  Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.

Mnogobrojni učesnici – među kojima su najveću pažnju pobudili Milan Kalinić, Gagi Jovanović, Nenad Jestrović, Žika i Jelena Zana, Filip Miletić, Milan Bošković, Niggor, Aleksandar Gajšek,  i mnogi mnogi drugi jedva čekaju novi susret da se druže i ukrste rekete, i obećavaju da će se još bolje pripremiti za sledeći turnir. Trofeje pobednicima i nagrade pohvaljenim igračima na Ceremoniji dodele trofeja turnira uručio je njegov zvanični promoter – Savezni Dejvis Kup selektor Bogdan Obradović, koji je i ove jeseni pohvalio turnir na širenju pozitivnih vrednosti tenisa kao sporta i kulture među poklonicima omiljenog sporta naše zemlje!

REZULTATI FINALA:

ŽENSKI SINGL : Adriana Čortan / Tanja Petrović 6:0

MUŠKI SINGL : Milan Bošković i Aleksandar Gajšek 7:3

MUŠKI DUBL : Vlada Perović i Goran Radović Kengur / Srećko Jarić i Andrej Kulundžić 6:1

ATLAS MINI TENIS OPEN : Pavlović Nikola i Marić Aleksa 10: 7

IGRAČ KOJI JE NAJVIŠE NAPREDOVAO :  Slavkoni

Galerija slika

Članci iz iste kategorije