Pomoć za kamion Renault Sherpa 2017 – izgoreo na prezentaciji !!!

26. октобар, 2016. #

Kompanija Renault Trucks, zajedno sa ekipom MKR Technology, održala je prošle nedelje za svoje kupce i predstavnike medija iz nekoliko država regiona Srednja i istočna Evropa treći po redu događaj, poznat kao Renault Trucks & MKR Dani avanture, u blizini slovačkog grada Senjice.

MKR Tehnology je dugogodišnji partner kompanije Renault Trucks. Zajedno su učestvovali na trkama kamiona i osvajali titule, a poslednjih godina ređaju uspehe i tokom zahtevnih i ekstremnih relija, kao što su Dakar, Put svile i dr. Na poslednjem Dakar reliju, tim MKR Tehnology zauzeo je 6. mesto.

Dani avanture, sada već tradicionalna manifestacija, su kao i uvek obilovali akcijom i adrenalinom, a bilo je i dosta prašine i znoja; i ove godine, posetioce je poslužilo lepo i sunčano vreme, tokom cele nedelje. Oko 600 klijenata iz 11 država posetilo je mesto održavanja manifestacije i uživalo u interaktivnom i dinamičnom programu. Najveća atrakcija su, kao i uvek, bili specijalni kamioni za Dakar!

Tokom vožnje, a za vreme završnih krugova u sredu popodne, poznato Sherpa vozilo se zapalilo i, nažalost, izgorelo…Zahvaljujući profesionalnoj intervenciji, niko nije ni povređen ni ranjen tokom ovog udesa.

Međutim, jedinstveno Sherpa vozilo nije više sa nama…

Ceo MKR tim bio je preneražen gledajući kako hiljade sati rada i truda nestaje u plamenu.

S obzirom da smo zajedno učestvovali u ovom tužnom događaju, kao gest solidarnosti i podrške MKR timu, zaposleni u kompaniji Renault Trucks u regionu Srednja i istočna Evropa organizovali su kampanju za prikupljanje sredstava koja će doprineti izgradnji novog Sherpa vozila za reli sezonu 2017. Ukupni troškovi izgradnje novog vozila procenjuju se na oko 400.000 EUR.

Naša inicijativa ima punu podršku rukovodstva Grupacije Volvo u regionu Srednja i istočna Evropa, koje je odlučilo da se iznos, prikupljen od strane zaposlenih kompanije Renault Trucks, kao i klijenta iz Češke i drugih država ovog regiona, udvostruči i prosledi na račun MKR Technology tima za novo Sherpa 2017 vozilo.

Princip je prilično jednostavan: ako prikupimo 10.000 EUR; kompanija dodaje 20.000 EUR i MKR dobija ukupno 30.000 EUR.

Oslanjamo se na vašu solidarnost i nadamo se da ćete podržati našu akciju!

Za detalje oko uplate, i ziro racuna molimo Vas da nas kontaktirate na email adresu tijana.savic@volvo.com.

Našu akciju je među prvima podržao holandski tim Mammo et Rally sport!

Hvala vam!!!!!!!

Renault Trucks

Galerija slika

Članci iz iste kategorije