Moto GP Australia – Pobedio Kal Kračlou,2.Rosi 3.Vinjales….pao Markes !

23. октобар, 2016. #

Zaista je neverovatan šampionat MOTO GP. Kada se posle protekle trke u Japanu i osvajanja nove titule Marka Markesa pomislilo da predstoji samo formalna završnica te briljantne serije, naj majstori brzine su opet priredili nezaboravne okršaje.

Ovoga puta sve se odigralo na australijskom ostrvu FILIP, po hladnom i  vetrovitom vremenu, u početku vikenda i po nevremenu a u trci po suvoj stazi.

MARKES je ostvario POL poziciju a ROSI zaprepašćujuću 15 !!!

Novi ili ako hoćete stari šampion sveta Španac MARK MARKES je vrlo brzo izbio na čelo i ubedljivo vodio a onda je negde na sredini trke PAO !!!….na čelu se našao sjajni Britanac, 30. godišnji KAL KRAČLOU, član italijanske ekipe a na motoru“honda“. VALENTINO ROSI je izvanredno napredovao i u završnici stigao na drugo mesto. Veliku borbu za treći stepenik podijuma vodili su DOVICIOZO, ALEŠ ESPARGARO i VINJALES. ALEŠ ESPARGARO je pogrešio i pao a na podijumu su se našli KRAČLOU,ROSI i VINJALES, očigledno tri dobra prijatelja pa je podijum ličio na skup nerazdvojnih drugara…. SJAJNA PREDSTAVA U AUSTRALIJI. Preostaju još dve trke, MALEZIJA i ŠPANIJA.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije