Dušan Borković u MTS poslovnici u Pančevu

21. октобар, 2016. #

Izvanredna takmičarska serija TCR international, u kojoj ove godine učestvuje najbolji automobilista Srbije, DUŠAN BORKOVIĆ, završava se kroz mesec dana na stazi MAKAO, 20.novembra 2016.

Naš predstavnik DUŠAN BORKOVIĆ se i u tom šampionatu odlično predstavio iako je debitovao medju poznatim majstorima volana TCR. Vozio je u neobično jakoj konkurenciji i uoči poslednje trke se nalazi na SEDMOM mestu sa 161. bodom, vrlo blizu italijanskog veterana 48. godišnjeg DJANIJA MORBIDELIJA, koji je na 6. mestu sa 174 boda.

Ove godine,u nadmetanju 30 vozača koji su OSVAJALI BODOVE, čak 15 asova je uspelo da stigne na podijum i to najrečitije govori o težini, kompleksnosti i ugledu serije koja je po tome ove godine bila jedinstvena u svetu.

DUŠAN BORKOVIĆ je u SRBIJI a za sutra, ZA SUBOTU 22.OKTOBAR, je uputio poziv prijateljima i navijačima….

„Drugari, dodjite u subotu, 22. oktobra od 13.00 časova u Mts poslovnicu u Aviv Parku. Svi prisutni će moći da oprobaju svoje vozačko umeće na simulatoru vožnje, a najbrže takmičare očekuju i pokloni. Tu su i zanimljivi sadržaji koje je mts pripremio specijalno za ovu priliku.“

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije