U Beogradu predstavljen novi Megan i Klio

21. септембар, 2016. #

 

 

Uigrana i uvek domaćinski raspoložena ekipa kancelarije NISAN – RENO SRBIJA, predvodjena poznatim MILANOM BELINOM okupila je beogradske novinare u zanimljivom restoranu „SMOKVICA“, na Adi Ciganliji. Povod je bio predstavljanje KLIA koji je vidjen u novom dizajnu i odličnog MEGANA GRANDTUR u karavan verziji.

Od danas će se ta dva automobila naći u svim specijalizovanim salonima  širom Srbije !!!

Cena  “KLIA” kreće  od 9.650 evra.To je dopadljiv auto 1,2 atmosferskim benzinskim motorom od 75 KS. Cena je, vidite, ispod deset hiljada evra, medjutim i za tu najmanju reno cifru kupac dobija  kartica za otključavanje, tempomat, led dnevna svetla, elektro-podesivi retrovizore  i više vazdušnih bezbezdnosnih jastuka.

Uz takozvani “zen” paket ( + 1100 evra ) povećava se ponuda  pa će KLIO imati – klima uređaj, sistem sa dipslejom osetljivim na dodir , blutut konekciju za telefoniranje, USB i AUX .

Preporučuje se i dalje trocilindrični turbo-benzinac zapremine 900 kubika od 90 KS. Priliko naše vožnje trošio je samo 6.2 litra goriva !!!! Nov  je četvorocilindrični 1,2 turbo-benzinski motor od 120 KS, koji će moći da se poruči i sa automatizovanim  menjačem, sa dvostrukim kvačilom. Sa ovim motorom i najvišim paketom opreme cena “KLIA”  14.050 evra.

Kada je reč o dizel motorima, nudi se 1,5 dizel sa 75, 90 i 110 KS.

U ponudi je i “klio grandtur”, to jest karavan verzija.

“MEGAN” je po mnogima nešto posebno. Imali smo priliku da ga provozamo i po putevima Austrije,Nemačke i Francuske i verujte svuda je izazivao pažnju.

 OBRATITE PAŽNJU :  Na ovom susretu sa novinarima je prezentiran podatak da se može kupiti  za 12.990 evra sa PDV-om !!!!. To je cena za  “lajf SCe 115” verziju sa atmosferskim 1,6 benzinskim motorom od 115  KS.

„MEGAN“ sa srednjim po redu paketom “intens” sa 1,2 turbo-benzinskim motorom i 130 KS, je 16.990 evra, dok cena vozila sa dizel motorom  počinje od 14.990 evra.

Za one imućnije a i koji preferiraju sportskije karakteristike pravi izbor je “GT 205 EDC”, turbo-benzinac zapremine 1,6 litara sa 205  KS . Cena tog “megana karavan” je 23.490 evra.

Ali, priče su jedno a vožnja i proba nešto drugo. Zato, ako ste ljubitelj francuza, kao i mi koji već SEDAM godina vozimo jednog fantastičnog KLIA GT od  128 KS, skoknite do kacelarije NISAN RENO SRBIJA u Novom Beogradu, kod „ER PORT SITIJA“ i javite se simpatičnoj dami IVANI MITROVIĆ, sa željom da probate KLIA ili MEGANA i da dobijete potpunu informaciju o ovim lepotanima.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije