Hotel „Zlatnik“ u Zemunu predstavio novu svečanu dvoranu

24. септембар, 2016. #

Neumorni i za lepa iznenadjenja uvek raspoloženi DRAGAN VULETIĆ, vlasnik i tvorac već 30 godina znanog kompleksa „ZLATNIK“, u Slavonskoj ilici u Zemunu, ovih dana je svojim gostima i predstavnicima medija prikazao svoj najnoviji poduhvat – SVEČANU DVORANU za sastanke, prezentacije i posebne prilike.

Reč je o lepoj prostoriji za preko 200 zvanica koja će na poseban način uveličati već dobro poznati  imidž restorana i hotela koji su se pročuli i van granica SRBIJE. „ZLATNIK“ je po mnogo čemu specifičan i jedinstven u našem hotelijerstvu. To reprezentativno zdanje ugostilo je najpoznatija imena naše zemlje ali i neobično probran tim sa inostranih prostora. Udobnost i čari „Zlatnika“ imali su priliku da osete jedan Berni Eklston, restoranom su bili oduševljeni članovi čuvene grupe „Džipsi Kings“, svraćao je u „Zlatnik“ i poznati kompozitor Vojislav Voki Kostić, i prava reka uglednih profesora, umetnika, muzičara, sportista…

Gospodin DRAGAN VULETIĆ je danas jedan od najuglednijih ugostitelja naše zemlje. Iako je zašao u sedmu deceniju njegova zadivljujuća energija pleni na svakom koraku a prošireno predvorje hotela uvek je drago mesto za one koji su od svojih prijatelja čuli baš najlepše o „Zlatniku“.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije