EHCC Buzet – Kiša remeti satnicu, Miljković čeka start prve trke ( dodatak )

18. септембар, 2016. #

Jutarnja kiša,vlažna i klizava staza trke 35.BUZETSKI DANI, voda na pojedinim mestima i izletanja takmičara doveli su do značajnog usporavanja prve vožnje koja je već trebalo da bude okončana.

Naš šampion, mladi as iz Beograda NIKOLA MILJKOVIĆ strpljivo čeka poziv za start. Start druge trke je bio planiran za 13.30 ali će najverovatnije biti pomeren. U Buzetu je i mala ekspedicija navijača iz Srbije koji su stigli u Hrvatsku kako bi proslavili TITULU ŠAMPIONA EVROPE NIKOLE MILJKOVIĆA.

DODATAK:

NIKOLA MILJKOVIĆ je sa brojem 67 na svojoj „raketi“, po mokroj stazi, upravo prošao kroz cilj u vremenu 2.44.559 i  rezultat sa drugog treninga popravio za skoro DVE SEKUNDE. Drugi je u klasi N + 3000, takodje sa „micubišijem“ bio Čeh VAVRINEC ( 2.47.315 ), sporiji od našeg šampiona skoro TRI SEKUNDE. Hrvat MUHVIĆ nije završio prvu trku.

Rival NIKOLE MILJKOVIĆA iz klase A, Austrijanac SCHWEIGER bio je veoma spor u prvoj trci, sa čak 5.3 sekundi slabijim vremenom.

– U toku je druga trka koja je kasnije startovala. Stazu je prošlo tek pola učesnika od ukupno 214. Deset vozača nije završilo prvi deo takmičenja.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije