EHCC Buzet 2016. – Nikola Miljković šampion Evrope !!!

18. септембар, 2016. #

Ono što smo najavljivali i što je posle svega bilo logično upravo je ozvaničeno na cilju brdske trke 35. BUZETSKI DANI u Hrvatskoj.

NIKOLA MILJKOVIĆ je pobedio i u drugoj trci i time je stavio tačku na svoje sjajne vožnje u ovogodišnjem ŠAMPIONATU EVROPE NA BRDSKIM STAZAMA.

U Buzetu je zabeležio i svoju OSMU pobedu, postao je sa tek napunjenom 21. godinom NAJMLADJI šampion u istoriji tog poznatog takmičenja, posle 12 trkačkih vikenda u FRANCUSKOJ, AUSTRIJI, PORTUGALIJI, ŠPANIJI, ČEŠKOJ, ITALIJI, POLJSKOJ, SLOVAČKOJ, NEMAČKOJ, ŠVAJCARSKOJ, SLOVENIJI i HRVATSKOJ.

NIKOLA MILJKOVIĆ je na nekoliko trka postavio rekorde staza vozeći fantastično pripremljenog „micubiši lansera evolucije IX“ u  klasi N + 3000 i osvojio prvo mesto u KATEGORIJI JEDAN i u svojoj N klasi.

Automobil „micubiši lanser evolucije IX“ od 420 konjskih snaga je tako i zvanično postao najbrži „lanser“ homologacije N u EVROPI. Ono što valja naglasiti jeste činjenica da je kompletno pripremljen u Beogradu, u radionici kluba REAL MOTORSPORT. Na svakoj trci od pomenutih 12 je izazivao ogromnu pažnju a najviše čestitki dobijao je mladi vozač koji je svima prikazao vrhunski talenat i umeće. Na svakoj trci su članovi tehničkih komisija proveravali ispravnost te „zeleno bele rakete“ i svaki put su se uverili da je automobil besprekorno pripremljen.

Današnja pobeda je BAŠ VELIKI USPEH MLADOG ASA, NIKOLE MILJKOVIĆA, njegovog oca i porodice, njegovih vernih finansijskih prijatelja i naravno veliko priznanje RAJANU RAJIČIĆU iz Beograda,velikom fanu auto sporta, poslovnom čoveku i inžinjeru, kreatoru i vlasniku šampionskog „micubiši lansera“.

Na vratima tog izuzetnog automobila, u dnu, ispod takmičarskog broja uvek je bila oznaka ovog sajta
„moj svet brzine. rs“. Ko zna možda je i taj naslov podsećao kako brzo vozi NIKOLA MILJKOVIĆ.

Djordje Djenić, Beograd 18.septembar 206.

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije