Press Nikole Miljkovića – Ponedeljak 25.7.2016. AMS Srbije 12.00 Ruzveltova 18

22. јул, 2016. #

Srpski automobilista, 21. godišnji beogradski student i državni šampion NIKOLA MILJKOVIĆ, poziva sve predstavnike medija na sastanak. Povod je završnica posebno zanimljivog i neizvesnog FIA ŠAMPIONATA EVROPE NA BRDSKIM STAZAMA 2016.

Mesto okupljanja je AUTO MOTO SAVEZ SRBIJE, Beograd, Ruzveltova 18,  ponedeljak 25.7.2016 – 12.oo.

NIKOLA MILJKOVIĆ se ove godine predstavio na OSAM evropskih staza, u Francuskoj,Austriji, Portugaliji, Španiji, Češkoj, Italiji, Poljskoj i Slovačkoj. Očekuje još ČETIRI takmičenja, u Nemačkoj, Švajcarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj.

NIKOLA MILJKOVIĆ je na svih OSAM TRKA, osvojio OSAM podijuma. Bio je ČETIRI puta pobednik ( Francuska, Austrija, Španija i Češka ), TRI puta drugi ( Portugalija, Italija, Poljska ) i JEDNOM treći ( Slovačka ).

U  FIA ŠAMPIONATU EVROPE NA BRDSKIM STAZAMA 2016. posle OSAM trka zauzima DRUGO MESTO, sa 151. bodom, iza Austrijanca CHRISTIAN SCHWEIGERA, sa 154, a ispred Italijana ANTONIO MIGLIUOLA, sa 147 bodova.

NIKOLA MILJKOVIĆ vozi „micubiši lanser EVO IX“ u klasi N + 3000. Automobil je vlasništvo beogradskog kluba REAL MOTORSPORT i u potpunosti je pripremljen u njihovoj radionici u Beogradu.

NIKOLA MILJKOVIĆ je petostruki šampion SRBIJE u automobilizmu ( na brdskim i kružnim stazama ) i vice prvak države u kartingu.

NIKOLA MILJKOVIĆ je stipendista MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA SRBIJE.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije