EHCC – Dobsinsky Kopec,Slovačka – Miljković krenuo na 8.trku

13. јул, 2016. #

Ovog leta za našeg mladog sportskog ambasadora, NIKOLU MILJKOVIĆA, nema predaha. Tek što je stigao iz Poljske i za kratko podelio utiske sa prijateljima a već je došlo vreme za novo putovanje i nove trke. Dok Beograd beleži vrlo visoke temperature, čak i u kasnim večernjim satima, ekipa REAL MOTORSPORTA je već na putu za Slovačku. Čuveni kombi-motel i prikolica, koji su prokrstarili dobar deo evropskih puteva, ostao je u Slovačkoj kod poznatog automobiliste THOMASA ONDREJA, kako bi se ušparao koji dinar a NIKOLA se već uželeo svog malog monstruma, zeleno belog „micubišija“ sa oznakom RAVENOL.

Naručene su nove gume za sledeću nedeljnu duplu trku a biće vremena i za obilazak staze koja će svima biti baš veliki izazov. Veštinu će odmeriti najbolji vozači „micubiši lansera“ u klasama A i N, vozači mahom iz Slovačke i Češke uz goste iz Austrije i Italije i naravno jedinog iz Srbije, našeg mladog šampiona NIKOLU MILJKOVIĆA.

Biće to opet borba sa sekundama, bolje reći sa stotinkama sekundi, jer se na minulih sedam duplih rundi razlika merila u izuzetno minimalnom vremenu. U klasi N duel će opet imati NIKOLA i italijanski šampion ANTONIO MILJOLI a može se umešati i iskusni PETER JURENA, U klasi A ,Austrijanac CHRISTIAN SCHWEIGER najviše strahuje od vrlo brzog Slovaka a to je JAROMIR MALY.

Na tabeli KATEGORIJE JEDAN, NIKOLA MILJKOVIĆ i CHRISTIAN SCHWEIGER drže vrh sa po 136 boda. Do kraja ovogodišnjeg šampionata Evrope ima još puno da se vozi. Posle Slovačke dolazi Nemačka ( 31. jula ), zatim Švajcarska ( 21. avgusta ), Slovenija ( 4. septembra ) i Hrvatska ( 18. septembra ).

Galerija slika

Članci iz iste kategorije