AK Kompresor i kompanija Fiat- Čarolija koja je trajala 25 sati

21. јун, 2016. #

 

 

Beograd, 20. jun 2016. – Auto kuća Kompresor u saradnji sa kompanijom Fiat tokom vikenda organizovala je u svom prodajnom salonu izuzetno posećenu manifestaciju pod nazivom „Noć čuda“. Pored akcijskih pogodnosti za više od 10 različitih modela Kompresor je ponudio i bogat zabavni program u kome su uživali mnogobrojni posetioci.

 

Ovom prilikom, okupljenim ljubiteljima četvorotočkaša predstavljena su i dva nova člana porodice Fiat i Alfa Romeo brenda, Fiat Tipo HB i Giulia, koji su vrlo brzo našli put do svojih kupaca. Manifestacija „Noć čuda“ naišla je na  odličan odzivi ostvarena je rekordna prodaja skoro 60 automobila iz bogate ponude kojom Kompresor raspolaže. Specijalna gošća te večeri bila je Suzana Mančić koja je privukla veliku pažnju i pokazala posebno interesovanje za najprodavaniji model Fiat 500L u crvenoj boji, koji se proizvodi u Kragujevcu.

 

Svi zainteresovani koji su posetili salon 17. i 18. juna mogli su da uživaju u šarenolikom programu koje je Auto kuća pripremila specijalno za ovu priliku.Najveću pažnju u  petak večeprivukao je show programflash mob grupeuz muziku DJ-a koji se nastavio originalnim performansom vila na štulama sa led svetlima. Subota je bila namenjena porodici inajmlađima koji su uživali u kreativnim dečijim radionicamauz neizostavne speciljalitete sa roštilja.

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije