Adac gt masters Lausitzring – Miloš Pavlović vozi „lamborghini“

5. јун, 2016. #

Ovog vikenda voze se dve trke treće runde izuzetno uzbudljivog ADAC GT Masters šampionata, u kojem učestvuje i naš Miloš Pavlović

U subotu je na stazi Lausitzring održana prva trka trećeg trkačkog vikenda u okviru sve popularnije ADAC GT Masters serije, koja okuplja veliki broj proizvođača automobila, ali i veliki broj takmičara, među kojima je i naš Miloš Pavlović, koji vozi novi Lamborghini Huracan GT3 za tim Bonaldi Motorsport.

Prva trka protekla je u znaku vozačkog tandema Renauer/Ragginger u Porsche 911 GT3 R, tima Precote Herberth Motorsport, koji su gotovo celu trku držali pod kontrolom, da bi tek u samom finišu, došli u situaciju da brane prvo mesto od izuzetno brze posade Ineichen/Engelhart, tima GRT Grasser-Racing-Team, u Lamborghini Huracan GT3.

Naš Miloš Pavlović ciljem je prošao kao devetoplasirani, i to nakon odlične vožnje i velike borbe sa direktnim rivalima. Uspeh našeg vozača je još veći ako se zna da je njegov timski kolega i drugi član posade, Patrick Kujala, startovao sa 17. mesta, a Milošu „predao“ Huracan nakon obaveznog pit-stopa, sa 16. pozicije.

Inače, trke ADAC GT Masters šampionata prate više nego uzbudljive i izjednačene borbe, u kojima učestvuju modeli Porsche 911 GT3 R, Lamborghini Huracan GT3, Corvette C7 GT3, Audi R8 LMS, Mercedes-AMG GT3, Nissan GT-R NISMO GT3, BMW M6 GT3, pa čak i Bentley Continental GT3!

Druga trka vozačkog vikenda u Lausitzringu na programu je u nedelju, 5. juna, sa početkom od 13.00 časova, a uživo je možete pratiti putem livestream linka. Kompletne rezultate trkačkog vikenda možete preuzeti OVDE.

Izvor: Topspeed.telegraf.rs

Foto: ADAC GT Masters + Auto.blog.rs

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije