Evropski šampionat na brdu – Miljković u mnogo težoj konkurenciji

23. април, 2016. #

Preko 200 vozača nalazi se ovog vikenda na čuvenom brdskom trkališu RECHBERGNNEN – TULWITZ u Austriji, na već 45. po redu izdanju tog takmičenja a na jednom jedinom automobilu je zastava SRBIJE.

Reč je naravno o sjajnom „micubišiju EVO IX“, našeg mladog, 21. godišnjeg šampiona NIKOLE MILJKOVIĆA. Na karoseriji njegovog automobila jasno su prikazani i njegovi verni sponzori REAL MOTOR, SUGAR AND SPICE, RAVENOL SUBOTICA, SERVIS TADIĆ, SELP TURBO SERVIS, MATRIX CAR SUBOTICA i drugi.

Na stazi od 5 km. NIKOLA MILJKOVIĆ je u klasi  N+3000, sa još sedmoricom rivala, dakle duplo više takmičara nego u Francuskoj, gde je pre nedelju dana pobedio. Danas je na prva dva treninga imao tek 6. vreme, ali, NIKOLA vrlo dobro zna da se čuva i da maksimum valja pokazati na trkama. Koliko vidimo, prvi trening je u danas oblačnom REHBERGU održan po suvoj stazi a onda je pala kiša, pa su svi imali znatno slabija vremena. Očekuje se treći trening, a sutra trke za koje se nadamo da će biti uspešne za našeg predstavnika.

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije