AK Kompresor – predstavljen najnoviji Reno Megan

17. март, 2016. #

Pred velikim brojem gostiju, poslovnih ljudi, prijatelja, poznatih i predstavnika medija, na beogradskom Dorćolu je na glamurozan način prikazan ponos porodice RENO – NOVI MEGAN.

 

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Sredinom 2006. godine postali smo deo dilerske mreže Renault Nissan Srbija. AK Kompresor svojim kupcima nudi  mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno 5 prodajnih salona automobila na dobro poznatim lokacijama u našem gradu. U sastavu naše kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti najkvaliteniju uslugu od našeg ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Danas, svako dvadeseto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

U julu 2010. godine AK Kompresor  je postala i deo dilerske mreže Fiat automobili Srbija i zvaničan prodavac i serviser Fiat vozila. U februaru 2011. godine svoju uslugu upotpunili smo i ponudom premijum brendova, odnosno postali smo i ovlašćeni diler i serviser vozila marke Chrysler, Jeep i Dodge.

U okviru AK Kompresor, otvoren je NOVI – PRODAJNO SERVISNI CENTAR FIAT u Rakovici. Objekat sadrži luksuzni prostor od 4000 m2 koji se sastoji od prodajnog salona i dva servisna prostora za FIAT putnički program i FIAT PROFESSIONAL program dostavnih vozila. Servisi se sastoji od 14 dizalica i opremnjeni su najsavremenijom opremom koja ispunjava stroge standarde FIAT grupacije za obavljanje svih servisnih intervencija. U sklopu objekta nalaze se i perionica i tehnički pregled, da bismo našim kupcima omogućili kompletnu uslugu kako bi na najbrži mogući način, nakon kupovine ili održavanja, preuzeli svoje vozilo.

U okviru AK Kompresor nalazi se i centar za prodaju korišćenih automobila – AUTOLAND, koji svojim kupcima nudi jasnu sliku o stanju vozila kao i kvalitetnu ponudu vozila brendova koje zastupamo.

U oktobru 2013 je otvoren Centar za karoserijske radove AK Kompresor u Pančevu. On je deo kompanije koji je specijalizovan za popravke ostećenih vozila izazvanih saobraćajnim udesom. Njegova vizija je da u što kraćem roku dovede Vaše vozilo u besprekorno stanje i vrati ga na put, pri tome garantujući savršenu uslugu i kontrolu kvaliteta odradjenih radova na najvišem nivou.

Od maja meseca smo se možemo pohvaliti sa još o dva eksluzivna salona na Dorćolu, u ulici Žorža Klemanosa 19 – Nissan.

Novi salon brenda Nissan na samom uglu ulica Dunavske i Žorža Klemanosa 19, namoderniji na Balkanu. Novi concept prostora za kupce koji pruža osećaj zadovoljstva uz led ekrane i uslugu na novou očaraće sve koji nas posete.

Poslednji u nizu naših projeketa je novi salon premium brendova Jeep i Alfa romeo, otvoren 25.05.2015., takodje u ulici Žorža Klemansoa 19. Na jednom mestu sada nudimo našim klijentima i prodajno i servisni centar, gde mogu naći sve za svoje četvorotočkaše.

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije