Nov sastav emisije Top Gear

24. децембар, 2015. #

Očekivanja da se popularna emisija Top Gear nakon odlaska Jeremya Clarksona, Jamesa Maya i Richarda Hammonda nikada neće vratiti na puteve stare slave bila su opravdana. Ipak, izgleda da je BBC našao način da ovaj show učini možda čak i boljim nego što je bio.

Svi ljubitelji Top Geara sa strepnjom su očekivali vesti o nasljdnicima popularnog trojca. Nakon što je prvobitno objavljeno da će jedan od voditelja biti radio voditelj Chris Evans nije bilo previše oduševljenja, ali nove vesti daju razlog za optimizam.

Naime, teško da bilo koji ljubitelj automobila nije čuo za Chrisa Harrisa, dugogodišnjeg britanskog novinara koji se isticao vrhunskim vozačkim umećem ali i odličnim stilom naracije i prenošenja iskustava kroz printane i TV medije. Pored rada u EVO magazinu, svakako je najzapaženiji ostao njegov rad na DRIVE YouTube kanalu kao i njegovog vlastitom Chris Harris on Cars kanalu, gde je nedavno premijeru imao i vrhunski prilog prvih uporednih vožnji Ferrarija La Ferrari, McLarena P1 i Porschea 918.

Sabine Schmitz odavno nosi nadimak kraljica Nirburgringa, pa ako niste pre čuli za nju, već to bi vam moglo dati dovoljnu sliku. Budući da je rođena u blizini ove legendarne staze, ona je tu provela većinu života, uglavnom vozeći „Ring Taxi“ ali i razne sportske i trkačke automobile. Sabine je takođe jednom gostovala i u Top Gearu, kada je Clarksonu držala lekciju iz vožnje.

Uz Evansa, Harris i Schmitz bi definitivno mogli da budu odlična ekipa za novi Top Gear, iskustva i ideja im do sada nije nedostajalo, a uz vrhunsku produkciju i velike budžete BBC-a čini nam se da bi Top Gear možda mogao biti bolji nego ikada pre.

Izvor: Klix.ba + AUTOBLOG

Galerija slika

Članci iz iste kategorije