Trijumf tenisa na turniru poznatih kod Novaka

4. октобар, 2015. #

 

Idealan teniski ambijent, lepo vreme, dramatični mečevi, fer plej i veliki odziv poklonika tenisa učinili su finalni dan 14. Porše teniskog turnira poznatih i 10. Atlas mini tenis opena za decu do 10 godina – događajem za pamćenje !

Grad Beograd je i ovoga puta podržao programske akcije Turnira, dok su boje Gradskog sekretarijata za sport branili učesnici dubla Gak / Ćirić. Po prvi put su nagrađena dva igrača koji su najviše napredovali – Kiki Lesendrić i Žika Zana, dok su se na trofejno postolje muškog dubla vratili Aleksandar Milić Mili i Ivan Bugarčić. Ttitulu u konkurenciji ženskog singla odbranila je Adriana Čortan, a Žarko Lazetić je  povratio titulu pobednika u izuzetnom meču protiv bivšeg šampiona Milana Boškovića . Pobednik desetog turnira Atlas Mini Tenis Open – organizovanog u saradnji sa Teniskim savezom Beograda –  je Milan Medarević – a specijalni poklon Turnira uručen je odlazećem američkom ambasadorskom paru i velikim prijateljima turnira – Majklu Kirbiju i supruzi Sari.

Mnogobrojni učesnici – među kojima su najveću pažnju pobudili Savo Milošević, Gagi Jovanović, Neda Ukraden, Jelena Zana, Aleksandar Gajšek, Marko Đurovski, Ivan Gavrilović, Peđa D Boy, Goran Pitić, Nikola Kuljača, i mnogi mnogi drugi jedva čekaju novi susret da se druže i ukrste rekete. Turnir je uspešno lansirao i svoj Viber javni čet, putem kojeg će poklonici  moći da prate sportske i humanitarne aktivnosti njegovih učesnika i partnera tokom cele godine.

Trofeje pobednicima i nagrade pohvaljenim igračima na Ceremoniji dodele trofeja turnira uručio je njegov zvanični promoter – Savezni Dejvis Kup selektor Bogdan Obradović, koji je i ove jeseni pohvalio turnir na širenju pozitivnih vrednosti tenisa kao sporta i kulture među poklonicima omiljenog sporta naše zemlje ! Humanitarni fond turnir uručen je Udrženju grada Beograda za borbu protiv dibetesa Plavi krug.

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije