Euro Sumar – Prodaja Suzuki automobila veća za dvadesetak odsto

24. август, 2015. #

U prvih sedam meseci Euro Sumar uvećao prodaju skoro za petinu u odnosu na isto vreme 2014. godine

Kombinacija povoljnih cena, dobrog odnosa uloženo-dobijeno, kvaliteta, performasni i korektnih ponuda za finansiranje kupovine je formula za uspeh na srpskom automobilskom tržištu. U nastojanju da postigne pravi balans ovih uslova, Euro Sumar, uvoznik, distributer, prodavac i serviser Suzukijevih automobila i motocikala, uspeo je da nakon sedam meseci, uveća prodaju skoro za petinu u odnosu na isto vreme 2014. godine.
Iako nije i najprodavaniji Suzukijev model, nema sumnje da najviše zasluga za to pripada Suzuki Vitari, jednom od apsolutnih hitova na ovdašnjem tržištu i jednom od najtraženijih vozila u svojoj klasi. Sa početnom cenom od nesumnjivo vrlo atraktivnih 13.290 evra sa PDV-om, i to za varijantu sa 1,6-litarskim motorom od 120 KS i bogatim Comfort paketom opreme, Vitara je dostigla trećinu ukupne prodaje Suzukija kod nas.
Samo točak iza po tražnji nalazi se S-Cross, koji se u verziji sa 1,6-litarskim benzinskim motorom od 120 KS i baznim nivoom opreme, nudi po akcijskoj ceni od 11.990 evra sa PDV-om.
Trenutni lider Suzukijeve prodaje u Srbiji je popularni Svift koji se, u varijanti sa motorom od 94 KS i GA paketom opreme, može nabaviti već za 8.990 evra sa PDV-om.
Većina modela se isporučuje odmah po uplati.
Specijalne akcijske cene nemaju samo automobili, već i motocikli ovog japanskog proizvođača, a pripremljena je i posebna finansijska ponuda – trogodišnji lizing aranžman uz učešće od 30 odsto. Tako, recimo, mesečna rata za jedan od najtraženijih modela – V-Strom u verziji 650A, čija je cena 6.990 evra sa PDV-om, iznosi svega 130 evra.

16.6.2015.

Za detaljnije informacije, molimo kontaktirajte:
Euro Sumar
E mail: eusumar@eunet.rs
Tel. 011/ 2889 554

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije