Završen program prvog dana teniskog turnira poznatih ličnosti Srbije

20. јун, 2015. #

 

Izuzetna zabava, duhovitost učesnika, fer-plej i vrhunski takmičarski elan obeležili su prvi dan trinaestog Porše teniskog  turnira poznatih ličnosti Srbije na terenima Teniskog centra „Novak“ ! Ovaj jedinstveni sportski i humanitarni događaj predstavio je učesnike u konkurenciji muškog i ženskog singla i muškog dubla, kao i najmlađe tenisere koji su se u velikom broju nastupili na devetom Mini Tenis Open-u za decu do 10 godina, organizovanom u saradnji sa Teniskim savezom Beograda.

Najveće interesovanje publike i medija privukao je prvi nastup Gradonačelnika Beograda, Siniše Malog, koji je u veoma zanimljivom meču pobedio glumca Marka Živića. Pre nego što su ga obaveze oko organizacije dočeka „zlatnih orlića“ sa Novog Zelanda vratile na posao, Gradonačelnik Mali je stigao da pozdravi i učesnike učesnike Mini Tenis Opena i prebaci neku lopticu sa njima. Renome favorita opravdali su I Milan Kalinić, Milan Bošković,  Žika Zana,  Dražen Dalipagić i međunarodni sudija Ilija Belošević, Ambasador SAD Majkl Kirbi, prošlogodišnji šampioni Žarko Lazetić i Adriana Čortan, Jelena Zana, Aleksandar Gajšek, Igor Miklja…

Tokom nedelje 21. juna, centralni teren Teniskog kluba „Novak“ predstaviće mečeve finalne serije u svim konkurencijama, a posebnu atrakciju prirediće naš sjajni juniorski teniser Miki Kecmanovič, polufinalista ovogodišnjeg juniorskog Austrelijen opena na egzibicionom meču profesionalnih igrača. Trofeje najboljim i posebno nagrađenim igračima i igračicama uručiće Dejvis Kup selektor Srbije Bogdan Obradović na završnoj ceremoniji turnira, dok će humanitarni fond biti dodeljen Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“!

Ulaz za sve posetioce finalnog dana turnira je slobodan, i pozivamo vas da lep završni dan vikenda provedete uz naš omiljeni šampionski sport i najbolje tenisere među poznatim ličnostima Srbije !

 

Foto : Đorđe Tomić, Antonio Ahel

Galerija slika

Članci iz iste kategorije