Promovisan novi Land Rover Discovery Sport

26. јун, 2015. #

 

Najnoviji član Land Rover premijum porodice – Discovery Sport, svečano i na originalan način  je predstavljen u Beogradu, a interesantnom događaju u organizaciji Grand Motorsa prisustvovali su odabrani gosti i predstavnici medija

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik i serviser vozila marke Land Rover, upriličio je originalnu i interesantnu promociju novog modela Discovery Sport u Beogradu. Ovaj automobil se svrstava u kompaktni SUV segment ipažnju privlači pre svega atraktivnim dizajnom i velikom upotrebnom vrednošću. Jedan od njegovih najjačih aduta predstavlja to što jedini klasi nudi verziju sa sedam sedišta.Dakle, ističe se prostranom kabinom i velikim prtljažnikom, koji je za 16 odsto iznad najbližeg konkurenta u klasi.
Kao i ostali modeli eminentnog britanskog proizvođača, Discovery Sport kombinuje izbor modernih motora sa fantastičnim off-road mogućnostima. Vrhunsku prilagodljivost zahtevima kupaca u pogledu voznih karakteristika i sposobnosti za vuču obezbeđuje klirens od 212 mm u kombinaciji sa jedinstvenim Terrain Response sistemom.Zbog svega toga, Discovery Sport se savršeno snalazi u najrazličitijim uslovima vožnje – po snegu, ledu, blatu, pesku i ostalim teškim terenima.
Pogonsku gamu predvode 2.2 dizel agregati od 150 KS i 190 KS, koji dolaze sa 9-stepenim automatskim menjačem, uz standardan 4×4 pogon.Kupcima u Srbiji su na raspolaganju četiri nivoa opreme, aističu se ibrojnedodatne opcije – panorama krov, električno otvaranje prtljažnika, grejani upravljač, napredni sistem kamera surround view i wade sensing sistem sa senzorima u retrovizorima, koji obaveštava vozačao dubini vode kroz koju prolazivozilo.
Cena novog modela Land Rover Discovery Sport u Srbiji počinje od 41.300 evra.

Inače, događaju održanom u beogradskoj Promenadi prisustvovali su brojnigosti, koji su imali priliku da isprate zanimljiv program i osvoje privlačne nagrade. Scenario je vodio kroz četiri segmenta, gde se Discovery Sport pokazao kao idealan pratilac za porodicu, avanturu, romantično venčanje i prijatelje.

Više informacija:
Maja Babić, marketing & PR menadžer Grand Motorsa
maja.babic@grandmotors.rs
Tel. 063/37 47 57, 011/2090 671

Galerija slika

Članci iz iste kategorije