Nikola Miljković krenuo u Španiju i Portugaliju

4. мај, 2015. #

Ispred beogradskog hotela JUGOSLAVIJA , konferenciju za novinare danas je priredio najmladji i petostruki šampion Srbije u automobilizmu, najmladji osvajač ZLATNE KACIGE, 20. godišnji beogradski as NIKOLA MILJKOVIĆ,

Ispred lokala SUGAR AND SPICE, gosti tog sastanka imali su priliku da razgledaju odlično pripremljenog „micubišija EVO IX“, vlasništvo beogradskog kluba REAL MOTOR SPORT, sa kojim je NIKOLA MILJKOVIĆ pre desetak dana već startovao na jednoj trci i tako debitovao u ŠAMPIONATU EVROPE NA BRDSKIM STAZAMA ( na prvoj trci u Austriji, u Rehbergu, osvojio 3. mesto u klasi N ).

Prisutne je prijatno iznenadilo predstavljanje RAJANA RAJIČIĆA, čoveka koji je vlasnik kluba REAL MOTOR SPORT i „micubišija EVO IX“, i informacija o njegovoj višegodišnjoj posvećenosti automobilskom sportu u Srbiji. RAJAN RAJIČIĆ je izuzetno dobar poznavalac mehanike, čovek koji je prosto zaljubljen u sportske automobile, mehaničar i konstruktor svakog delića, svakog šrafa predstavljenog „micubišija“. Bez ikakve nadoknade svojeručno je pripremio taj automobil za NIKOLU MILKOVIĆA, ustupio mu ga za trke, i tako na jedinstven način pomogao najmladjem šampionu SRBIJE u pohodu na trke BRDSKOG ŠAMPIONATA EVROPE.

NIKOLA MILJKOVIĆ je maksimalno zahvalan RAJANU RAJIĆIĆU…

„Automobil je zaista perfektan, prvi put  vozim  tako snažnu mašinu koja ima pogon na sva četiri točka, veoma malo kilometara sam prevalio za volanom tog „micubišija“, praktično nisam imao ni malo treniga pred trku u Austriji. Mislim da ću se vrlo brzo još bolje prilagoditi i naravno malo po malo biti još brži“ ….. rekao je na konferenciji za novinare NIKOLA MILJKOVIĆ.

NIKOLA  MILJKOVIĆ i njegov otac, nekadašnji automobilista i šampion trka i relija, ZORAN MILJKOVIĆ, već su krenuli na maratonski put ka ŠPANIJI i PORTUGALIJI, gde ih očekuju dve naredne trke BRDSKOG ŠAMPIONA EVROPE. Prevaliće više od 7000 kilometara, gorivo će obezbediti stari sponzor EURO PETROL, a za troškove će pomoći mnogi sponzori porodice MILJKOVIĆ, koji se već odavno u NIKOLI MILJKOVIĆU prepoznali pravog asa kome valja pomoći.

foto: Ljuba Ivanović

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije