Termorad, porodice Rajević, sponzor moto krosu i Amsk Čačak

30. март, 2015. #

Сјајне вести стижу из једног од најстаријих и најтрофејнијих мото клубова у земљи Ауто мото спортског клуба „Чачак“.

Новина је да ће клуб први пут у историји, након прихватања понуде спонзора, реномиране компаније „Teрморад Гроуп“ из Пожеге, у овој сезони наступати под називом Терморад Гроуп-АМSК Čačak. Обе стране су пронашле свој интерес и сходно томе, порасле су и амбиције клуба.

Такође, трке које АМСК „Чачак“ традиционално организује на стази „Јељен“ од 1978.године и спадају у ред најозбиљнијих манифестација у мото кросу у Србији и околним земљама, надлежни из Мото савеза Србије су уврстиле у календар такмичења за 2015.годину, за 21.06.2015.године.

Спортски фукнционери из клуба планирају да у овој години наставе са радовима на самој стази ради обезбеђења неопходних услова за организацију такмичења на највишем нивоу. Радови на стази са потребном механизацијом изводиће се у више фаза а помоћ поред града Чачка и других спонзора, пружају многи појединци, пријатељи клуба и други мото клубови из града.

Клуб је до сада ангажовао 8 возача, који ће наступати у класама МХ65, МХ85, МХ2, МХ1 и МХВ и МХ3. Поред проверених снага из прошле сезоне Владимира Токовића, Филипа Рајевића, Влада Рајевића, Дејана Матијевића, за клуб ће дебитовати три новајлије Петар Рајевић, Душан Ракић и Душан Димитријевић, и после годину дана паузе повратник у клуб Немања Петрић.

Ангажовани такмичари ће покушати да понове прошлогодишњи успех, одбране прво место у екипној конкуренцији у класи I и II и освоје неко од прва три места у појединачној конкуренцији у класама МХ65, МХ85, MX1, MX2,  МХВ и MX3.

У текућој сезони акценат ће и даље бити рад са младим возачима, по чему је клуб познат.

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije