Otvorena nova MOL benzinska stanica u Novom Sadu

19. децембар, 2014. #

Otvorena nova MOL benzinska stanica u Novom Sadu

 

Beograd, 19.12.2014. – Kompanija MOL Serbia otvorila je novu, franšiznu benzinsku stanicu u Novom Sadu, u Venizelosovoj ulici,  koja je ujedno i 41. stanica u MOL mreži Srbije.

U kompaniji MOL Serbia klijent i njegove potrebe su glavni fokus svih promotivnih aktivnosti, usluga i proizvoda koji su u ponudi, pa će tako stanovnici Novog Sada biti u mogućnosti da kupuju gorivo vrhunskog kvaliteta i autogas na još jednoj lokaciji u svom gradu.

Sve MOL-ove benzinske stanice posluju po najvišim međunarodnim standardima koji se stalno unapređuju u skladu sa najboljom internacionalnom praksom.

U MOL Serbia najavljuju dalje širenje svoje maloprodajne mreže putem direktnih investicija i putem franšiza. Novootvorena benzinska stanica u Novom Sadu je peta MOL-ova franšiza, a u planu do kraja godine je otvaranje još jedne u Bečeju, čime će se pojačati mreža MOL-ovih benzinskih stanica u tom delu Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

O  MOL Grupi

MOL grupa je integrisana, nezavisna, internacionalna naftna i gasna kompanija sa sedištem u Budimpešti, u Mađarskoj. Ona posluje u preko 40 zemalja i zapošljava skoro 29.000 ljudi širom sveta. Istraživanja i poslovanja MOL grupe podržana su sa više od 75 godina iskustva u oblasti ugljovodonika. U ovom trenutku, postoji proizvodnja u 8 zemalja i istraživanja resursa u 13 zemalja. Grupa posluje sa četiri rafinerije i dva petrohemijska postrojenja, u okviru integrisanog sektora nabavke, u Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj. MOL Grupa takođe poseduje mrežu od preko 1.700 servisnih stanica širom 11 zemalja u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

 

 

 

 

Kontakt za medije

Katarina ŽivanovićPR manager

Havas Worldwide Belgrade

m: +381 603532 533 @:katarina.zivanovic@havasww.rs

Galerija slika

Članci iz iste kategorije