Dušan Borković uz AMS Srbije jurišaće na novi podijum WTCC

29. децембар, 2014. #

Na današnjoj konferenciji za novinare u AMS Srbije, predsednik te kuće MIRKO BUTULIJA je rekao da će maksimalno pomoći našem automobilisti DUŠANU DUCI BORKOVIĆU, našem jedinom predstavniku u SVETSKOM TURING ŠAMPIONATU AUTOMOBILA, u uglednom i posebno popularnom WTCC-u, u 2015. godini.

Uz AUTO MOTO SAVEZ SRBIJE i AUTO MOTO SAVEZ OSIGURANJE, naš 30. godišnji šampion, osvajač ZLATNIH KACIGA i DIJAMANTSKE KACIGE, ŠAMPION EVROPE NA BRDSKIM STAZAMA i prvi SRBIN koji se popeo na podijum u SVETSKOM TURING ŠAMPIONATU AUTOMOBILA, naš as DUŠAN BORKOVIĆ, krenuće opet uz pomoć svog generalnog sponzora NIS-a, i mnogih prijatelja, u nove pohode u prestojećoj seriji WTCC.

DUCA je danas pred mnogim kamerama i novinarima govorio o utuscima iz proteklog šampionata. Rekao je da je prezadovoljan svojim vožnjama u toj debitantskoj sezoni, i na nepoznatim stazama, da je stekao velike simpatije kod svih vozača i čelnika WTCC-a, i da mu je glavni cilj da u narednoj godini ostvari  novi plasman za mesto na podijumu.

Na pitanja novinara o broju trka na kojima će učestvovati, a i sa kojim automobilom, sjajni as nije mogao sa sigurnošću da odogovori, ali, za sada kao opcija ostaje „ševrolet kruz“ i „NIS RACING TEAM by CAMPOS“.

 

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije