16.Prealpe master show 2014 – Posada Dimitrijević-Misailović prva u yugo Kupu i 5. u klasi ( video ) upi i 5. u klasi A5

7. децембар, 2014. #

Poznati automobilista Srbije, iz Bajine Bašte, ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ, i njegov suvozač MILAN MISAILOVIĆ, danas su dostojanstveno predstavili naš automobilski sport, na manifestaciji u Italiji u blizini Treviza, pod nazivom PREALPI MASTER SHOW 2014.

U malom „jugu 13oo grupe A“ ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ – „LAUDA“ odlično je provozao svoj automobil na 4 brzinska ispita po makadamskoj podlozi i zauzeo PRVO MESTO U KLASI „YUGO KUP“  i PETO U SVOJOJ KATEGORIJI A5, medju 15 vozača.

Na tom popularnom takmičenju koje se održava već 16 puta danas se pojavilo čak 146 reli posada, a na cilj je stiglo 116. Učesnici su bili mahom italijanski majstori relija, a pobedila je posada u „sitroenu C4“, LUCA BERTONI – GIUSEPPE ZAMBONI. Na tom makadamskom reliju dugačkom blizu 50 km. učestvovao je i nekadašnji reli prvak sveta JUHA KANKUNEN i zauzeo 12. mesto. Startovalo je i više vozača iz Slovenije a najuspešniji je bio DARKO PELJHAN na 13. mestu dok je poznati ALEKS HUMAR odustao.

Naš reli as ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ je na pravi način predstavio sebe i svog odličnog „yuga 1300“ i dobio aplauz publike u kojoj su se našli i navijači iz Bajine Bašte.

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije