www.serbiaring.com – pokrenut novi,odličan sajt o auto trkama!

5. март, 2014. #

Beogradski novinar ALEKSANDAR BABIĆ i grupa zaljubljenika u automobilske trke pokrenula je novi sportski sajt WWW.SERBIARING.COM

Sudeći po onome što nam poslednjih godina prezentira ALEKSANDAR BABIĆ, kroz svoje tekstove i televizijske komentare, sasvim je sigurno da su pokretanjem novog internet magazina poklonici automobilskog sporta dobili jedan kvalitetan portal koji će prvenstveno biti okrenut dešavanjima na kružnim stazama uglednog WTCC-a ( SVETSKOG ŠAMPIONATA TURUSTIČKIH VOZILA ) i takodje priznatog ETCC-a ( EVROPSKOG KUPA TURISTIČKIH VOZILA ).

Kao što je poznato, ove godine će nas u te dve serije predstavljati naši šampioni, DUŠAN DUCA BORKOVIĆ i MILOVAN MIKICA VESNIĆ, pa je zato novi portal SERBIARING posebne segmente u svom sadržaju odredio baš za tu dvojicu vrhunskih vozača Srbije.

U koncepciji SERBIARING-a  nalazi se 10 rubrika, 10 segmenata :  VESTI, WTCC, ETCC, BORKOVIĆ, VESNIĆ, INTERVJU, AUTOINDUSTRIJA, BLOG, FORUM i GALERIJA.

Sudeći po ALEKSANDRU BABIĆU i njegovom dosadašnjem eksponiranju novi sajt SERBIARING će biti nešto vrlo ozbiljno i obojeno dobrim nivoom kulture, i kada je reč o tekstovima u navedenim rubrikama a i kada se radi o javljanjima čitalaca u FORUMU.

Ekipi novog sajta SERBIARING.COM želimo srećan u dugovečan rad.

www.mojsvetbrzine.rs    ( Djordje Djenić )

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije