Duster Extreme: luksuzna verzija ekskluzivnog dizajna

11. јануар, 2022. #

 

 

 

  • Duster Extreme: ekskluzivni dizajn i oprema
  • Kupci u Srbiji mogu da ga poruče od januara 2022. po ceni već od 17.790 €

 

Duster Extreme, ekskluzivno SPECIJALNO izdanje za 2022. godinu

 

Dacia kreće u novu godinu sa stilom: na krilima posebnog izdanja Dustera Extreme!

Baš kao i verzija Prestige po čijem uzoru je nastao, Duster Extreme može da se pohvali ekskluzivnim dizajnom i bogatom opremom.

 

Spoljašnji dizajn je protkan narandžastim umetcima na prednjoj masci, kućištima retrovizora, krovnim nosačima kao i na vratima prtljažnika, a krase ga i ekskluzivni crni aluminijumski naplatci.

 

Narandžasti detalji dominiraju i u unutrašnjosti: presvlake sedišta od tkanine su dodatno istaknute narandžastim šavovima, dok su vazdušni otvori, središnji naslon za ruke, obloge vrata i podnožje središnje konzole ukrašeni narandžastim umetcima.

 

Duster Extreme uključuje sve serijske opcije verzije Prestige (uključujući automatski klima-uređaj, multimedijalni sistem Media Nav Evolution sa 8-inčnim ekranom osetljivim na dodir, povišenu središnju konzolu sa dva dodatna USB priključka za putnike na zadnjoj klupi), ali i više od toga: posebno verzija je dostupno sa karticom za otključavanje vozila bez ključa i sistemom kamera za prikaz iz više uglova.

 

Model je dostupan u šest boja karoserije, uključujući ekskluzivnu sivu boju Urban.

Duster Extreme JE ekskluzivnA i SPECIJALNA VERZIJA, dostupno po DACIA cenama

 

Cena specijalne verzije Dustera Extreme je opremljena dvogorivnim motorom na benzin i plin ECO-G 100, a sa cenom startuje od 17.790 €.

 

Kupci u Srbiji mogu da ga poruče od januara 2022.

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije