Dacia je otkrila novi model: Dacia Jogger

4. септембар, 2021. #

Novim i povoljnim porodičnim modelom u verzijama sa 5 ili 7 sedišta, Dacia spremno juriša na C-segment. Dacia Jogger je četvrti stub proizvodne strategije brenda…

Nakon predstavljanja potpuno električnog malog gradskog automobila Spring, kompakta Sandero Stepway i SUV-a Duster, Dacia je odlučila da osveži svoj porodični model i opremi ga sa sedam sedišta. Predstavljanje Dacia Joggera je deo strategije obnove ponude brenda, a do 2025. godine bi trebalo da budu predstavljena još dva modela.

Ovaj svestrani porodični automobil ispunjava sva očekivanja s obzirom da spaja dužinu karavana, prostranost monovolumena i izgled SUV-a. Zapravo, on je klasa za sebe. Jogger, kao punokrvni član porodice Dacia, nudi najbolji odnos cene, prostranosti i svestranosti.

Sa imenom koje asocira na sport, prirodu i pozitivnu energiju, Dacia Jogger nastavlja da promoviše novi identitet brenda. Kratko i međunarodno, Jogger, ovo ime simbolizuje njegovu izdržljivost i svestranost upotrebe. Dacia Jogger je savršeni životni saputnik za porodice koje vole izlete u prirodi i avanture.

Model će prvobitno biti dostupan sa dve verzije motora: sa potpuno novim benzinskim motorom TCe 110 i benzinsko-plinskim motorom TCe 100 ECO-G. Dacia je jedini proizvođač koji sve svoje modele nudi sa benzinskim i dvogorivnim motorom ECO-G, a 2023. će ponudu proširiti i hibridnom tehnologijom. Dacia Jogger će biti najpristupačniji hibridni model sa sedam sedišta na tržištu!

Narudžbine se primaju od novembra 2021. u 30 zemalja (prvenstveno u Evropi, ali i u Turskoj, Izraelu a zatim i u Maroku). Dacia Jogger stiže u prodaju u svim državama u ferbuaru 2022.

„Dacia je obnovila svoj porodični model i opremila ga sa sedam sedišta. Time je naglasila njegovu svestranu prirodu i spremnost da krene u avanture. Novi model je još jedan dokaz Dacijine posvećenosti stvaranju pristupačnih vozila, čak i za velike porodice. Dacia Jogger je ujedno i prvi hibrid brenda koja dobro zna da mobilnost, u gradu ili izvan njega, mora biti dostupna svima.” – Denis Le Vot, glavni direktor brenda Dacia.

PR

Galerija slika

Članci iz iste kategorije