Dacia osvaja nove galaksije svemirskim programom Dustar

2. април, 2021. #

 

 

 

  • Dacia predstavlja DUSTAR, prvi cenovno pristupačan svemirski program

 

  • Nakon što je uzdrmala temelje savremene automobilske industrije na Zemlji, Dacia je odlučila da pošalje Duster u svemir

 

  • DUSTAR je mali korak za Daciju, ali veliki za budućnost jednostavnih, zabavnih i uzbudljivih svemirskih putovanja

 

 

 

Dacia, automobilska marka sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, je najavila lansiranje prvog (i jedinog) pristupačnog svemirskog programa. Poduhvat nazvan DUSTAR je jedinstven u svetu. U želji da ponudi povoljno i kvalitetno rešenje za svemirska putovanja, Dacia je za danas potvrdila svoje prvo lansiranje.

Marka je uložila velike napore kako bi proslavila prvo poglavlje ovog revolucionarnog poduhvata i pretvorila ga u događaj kakav ni u kom slučaju ne želite da propustite. DUSTAR u istraživanje svemira kreće 1. aprila 2021.

Na ovaj veliki korak Dacia se odlučila nakon što je prodrmala temelje savremene automobilske industrije svojim pristupačnim, nagrađivanim i pouzdanim modelima koje nudi još od 2013. Njeni brilijantni inženjeri već godinama razvijaju savremena i jednostavna vozila sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Zahvaljujući Dacijinom zavidnom iskustvu i stručnosti kao i pametnom pristupu optimizaciji troškova razvoja vozila, čak ni nebo nije granica za DUSTAR. Ovaj svemirski poduhvat nam dokazuje kako je uz malo pametnog razmišljanja moguće stići jako daleko.

Iz tajne tehničke baze na Zemlji oglasio se Alan Ding, vodja operacije programa DUSTAR, i dodao: „Sve napore ulažemo u postizanje najboljeg odnosa uloženog i dobijenog i zadržavanje kvaliteta. Budući da smo se već dokazali na Zemlji, svemir se nameće kao logičan sledeći korak. Mnogi maštaju o putovanju u svemir, a mi želimo da vam pokažemo kako uz malo truda možete postići puno i ostvariti svoje snove. Neopisivo sam sretan što će se naš izdržljivi i robusni Duster danas vinuti u nove visine.”

Onima koje baš i ne privlače svemirska putovanja nudimo zvezdanu ponudu na Zemlji. Na primer, novi Logan, Sandero Stepway ili drugu generaciju Dustera koja je sada svestranija nego ikada. Duster je omiljeni porodični automobil zahvaljujući činjenici da je udoban i ugodan za vožnju, a dostupan je i sa pogonom na sva četiri točka za sve one željne pustolovina.

Potpuno novi Logan i Sandero Stepway su jednostavna, esencijalna, kvalitetna i pristupačna vozila koja karakterišu Dacijine osnovne vrednosti. Oba modela zadržavaju neospornu praktičnost marke i trenutno su u prodaji.

Pratite oficijalno lansiranje DUSTARA  1. aprila 2021. u 10h00 https://www.youtube.com/watch?v=1-g31Bw8tsA

 

O MARKI DACIA:

Dacia je deo Grupe Renault. Prisutna je u 44 zemlje, od kojih je većina u Evropi i sredozemnoj regiji. Osnovana je u Rumuniji 1968., a Grupa Renault ju je kupila i 2004. ponovno predstavila svetu novim Loganom. Dacia nudi vozila sa najboljim odnosom cene i kvaliteta na tržištu. Zahvaljujući svojim kultnim modelima – Logan, Sandero i Duster – marka je ostvarila veliki tržišni uspeh. Do danas je Dacia prodala više od 7 miliona vozila.

 

PR.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije