Goodyear i najmoderniji simulator vožnje

17. фебруар, 2021. #

 

Goodyear, koji je prvi na svetu svoje pneumatike počeo da razvija i pomoću dinamičkog simulatora vožnje, najmodernijim simulatorom DiM250 DYNAMIC obogatiće kapacitete svog evropskog centra za inovacije.

Beograd, 17. februar 2021 – Goodyear će instalacijom novog dinamičkog simulatora vožnje priznate američke kompanije VI-grade dodatno osnažiti razvoj pneumatika u svom inovacionom centru u Kolmar-Bergu, u Luksemburgu. Prvi dinamički simulator DiM250 DYNAMIC nedavno su inače počeli da koriste u inovacionom centru u Akronu, SAD.

Simulatori vožnje namenjeni su razvoju, testiranju i ispitivanju modela pneumatika na samom početku razvojnog ciklusa, što omogućava da se i pre izrade prvog prototipa odredi koji pneumatici imaju najbolje karakteristike. Pored usavršavanja brojnih kapaciteta pneumatika, ovaj vid tehnološkog razvoja omogućava i veću usklađenost sa dinamikom razvojnog procesa automobilske industrije i još bolju saradnju sa proizvođačima automobila, posebno u oblasti razvoja pneumatika za prvu opremu vozila.

Na video-snimku instalacije i rada simulatora DiM250 DYNAMIC u inovacionom centru u Akronu (SAD) možete da pogledate kako će testiranje pneumatika izgledati i u inovacionom centru u Luksemburgu – link.

PR.

 

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije