Dakar 2021 TV reportaža – RTS 2, nedelja 14.35

30. јануар, 2021. #

Dakar 2021. je iza nas. Pratili smo ga vrlo vredno i imali spcijalne priče od našeg izveštača sa lica mesta, od poznatog sportskog novinara RTS-a, Predraga Pedje Milinkovića, jedinog reportera sa ovih prostora koji je čak JEDANAEST PUTA  bio na Dakar reliju…

U nedelju, 31. januara 2021. sa početkom u 14.35 časova, DRUGI PROGRAM RTS. će prikazati ekskluzivnu reportažu sa tog najvećeg svetskog maratona, reportažu u trajanju od 42 minuta.

Pedja Milinković je na Dakar relijima prvenstveno pratio našeg moto šampiona, Subotičanina Gabora Sagmajstera, koji je čak DESET PUTA završio najveći svetski maraton…Sagmajster je na ovom 43. reliju bio 18. u svojoj kategoriji a 60. u generalnom poretku.

Reportaža obiluje snimcima prelepih predela, opisivanjem velikih borbi takmičara u svim disciplinama i lepim susretima sa lokalnim stanovnicima u Saudijskoj Arabiji, o čemu je Pedja Milinković rekao:

„Bilo smo prijatno iznenadjeni gostoprimstvom i ljubaznošću na svakom koraku. Prilazili su nam meštani, članovi organizatora, policajci…..da nam ponude, kafu, sokove, smokve i urme… koje smo evo doneli i za Vas, da probate fantastično voće, za koje se zna da je slatko i jedno od najhranljivijih. U mestu Sakaki su nam žitelji tog grada prišli u pustinji i pozvali na ručak, na odličnu jagnjetinu sa pirinčem. Imao sam priliku da budem stalno sa našim upornim Gaborom Sagmajsterom ali i sa pobednikom, motociklistom iz Argentine, Kevinom Benavidesom, sa Britancem Snderlendom, ali i sa mnogim drugim herojima Dakara. Drago mi je što je sajt MOJ SVET BRZINE.RS, zajedno sa portalom AUTOBLOG.RS, tako profesionalno i po meni najkvalitetnije pratio 43. Dakar reli.
Pomagao mi je u mom poslu i kolega Mark Zakinski, novinar Radio televizije Vojvodina, a verujem da će se Dakar reportaža gledati sa uživanjem…..u nedelju u 14.35 na RTS 2″

Galerija slika

Članci iz iste kategorije