Preminuo poznati prof.dr Dragan Marković, prijatelj auto sporta i automobilizma

16. април, 2020. #

Jutros je u Beogradu, na Infektivnoj klinici, u 63. godini preminuo ugledni profesor doktor Dragan Marković, vaskularni hirurg…a virusom je zaražena i njegova supruga, takodje poznata doktorka..

Kao nekadašnji sportista, Dragan Marković je uvek  pomno pratio dešavanja na mnogim takmičarskim borilištima a medju njima i ona u svetu automobilskog sporta. Bio je pravi drug, požrtvovan, sposoban, boem, i večito naklonjen svetu brzine i tehnike.
Nikada mu nije bilo teško da pomogne stotinama pacijenata, da pruži dobar savet, kaže uvek nešto lepo i primereno. Više je brinuo o svojoj porodici i drugovima nego o sopstvenom zdravlju. Zbog takvih osobina postao je omiljen kod mnogih…

Odlaskom doktora Dragana Markovića izgubili smo mnogo….Dragi naš, nećemo te zaboraviti !

Prof. dr Dragan Marković bio je specijalista opšte hirurgije sa subspecijalizacijom iz vaskularne hirurgije. Višegodišnje radno iskustvo stekao je radom u privatnim i državnim ustanovama.

Bio je profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu na katedri hirurgije.

Profesor doktor Dragan Marković, radio je kao načelnik ambulantno-polikliničkog odeljenja sa kabinetom za ultrasonografsku dijagnostiku na KCS.

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije