Bentley Continental GT Cabrio Equestrian Edition

7. март, 2020. #

Tek što su krajem februara predstavili specijalnu seriju modela Continental GT Cabrio, Bentley i njihovo odeljenje Mulliner su sada prikazali još jedan ekskluzivni Continental GT Cabrio.

Ovaj Bentley Continental GT Cabrio Equestrian Edition je unikatni automobil napravljen u čast konjičkih sportova, pa automobil između ostalog ima i posebne oznake u vidu siluete konja i jahača (na naslonima za glavu, prednjem panelu…).

Sem toga, tu su i specijalna SpruceGreen boja eksterijera, Blackline Specification paket sa gloss black elementima (prednja maska, okviri stakala, okviri prednji i zadnjih svetala, izduvne cevi), kao i set crnih alu točkova od 22 inča.

Takođe, za unutrašnjost su predviđena sedišta prevučena Saddle Brown kožom, elementi sa Cumbrian Green kožom, drvo, obloge vrata sa šemom dijamanta…

Na kraju, deo opreme ovde čine i Touring i City Specification paketi sa sistemima kao što su održavanje vozila u kolovoznoj traci, adaptivni tempomat, Night Vision, Head-up displej, prepoznavanje saobraćajnih znakova, upozorenje na pešake…

Pod haubom je 6,0 litarski twin-turbo W12 motor sa 635KS i 900 Nm, u kombinaciji sa 8-stepenim automatskim menjačem i pogonom na sva četiri točka.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Galerija slika

Članci iz iste kategorije