Milovan Mikica Vesnić – Pripreme za test na Slovakiaringu

21. фебруар, 2020. #

U dobro poznatoj sportskoj radionici u Gorjanima kod Užica, sedištu tima ASK Vesnić, zvaničnog šampiona TCR istočna Evropa, zatekli smo prvog čoveka, a to je naravno naš višestruki šampion i šampion Evrope, za koji dan 44.godišnjeg asa, Milovana Mikicu Vesnića….

– Dobar dan, veliki pozdrav…šta se radi apropo skorog početka nove medjunarodne sezone ?

– Dobar dan… polako privodimo kraju redovne pripreme. Očekujemo da nam stignu naručeni novi delovi i pratimo informacije koje stižu o novom šampionatu…

– Znamo da ste već videli kako izgleda dizajn potpuno nove „kupre TCR“….može li se desiti da se uskoro nadjete za volanom tog novog sportskog vozila ?

– Ove godine sigurno ne. Startovaću sa mojom standardnom „kuprom TCR“, biće potpuno pregledana i sa nekim sasvim novim delovima. Ovu najnoviju još niko nije dobio…kasni se sa isporukama.

– Hoće li biti mogućnosti za neko testiranje. To je ono što našim vozačima najviše nedostaje a zna se kakvu prednost imaju oni koji obezbede dobre testove ?

– Naravno. Bez testova je praktično sve na amaterskom nivou. Mislili smo da ćemo testirati u komšiluku na Hungaroringu, ali, slobodnih termina nema…pa ćemo testove imati uoči prve trke i odradićemo ih u Slovačkoj, na poznatom Slovakiaringu..

– Prve dve trke su 18. i 19 . aprila u Madjarskoj, na Hungaroringu ?

– Tako je…hvala na interesovanju i pozdrav svim navijačima od mene i ASK Vesnić tima

tekst : Djordje Djenić

Galerija slika

Članci iz iste kategorije